Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg elég csak a facebook, nem kell felhívni sem a másikat?
A párom ezt így gondolja. Persze kiakad, ha épp dolgom van este és nem tudok felmenni, de hogy esetleg felhívjon, na az már luxus lenne.
Kb sosem hív fel, hiába mondtam el neki, hogy ez engem zavar, nem a facebooknak kéne az 1. helyen állnia kapcsolattartás szempontjából, de semmi. Ráadásul most neki kéne tepernie, mert elég bunkó dolgot tett, de mindegy, így sem hív fel!
Csak hétvégente találkozunk amúgy.
Mert én utálok webcamozni. Oké, hogy a párom, de azért netezés közben nem vághatnék olyat fejet, amilyet épp akarok...
Hétvégén találkozunk (most nyáron majd nyilván többet), esténként fb.
Gyerekes vagy sem, én már 100x mondtam, hogy jó lenne ha felhívna, néha küldene sms-t. Semmi..
Pont ezért webcamozok, utálom, ha nem látom a masik reakcióját:)
Ha tüntetően kijelentkezel, vagy csak várod, hogy hívjon, azzal semmit nem érsz el.
Kommunikálni kell. Elmondani, hogy neked nem elég, ha fészbúúkon jelentkezik, mert a hangját is hallani akarod, és megkérdezni, miért okoz neki gondot a telefonálás..nem hisztizni
A ferfiak semmit nem fognak fel a játszmázásból.
Te puffogsz otthon, én most aztán nagyon" bünteted" mert 10 órája nem vagy fenn fb-on, ami valószínűleg neki fel sem tünt...
(Nekem van hogy napokig nem lépek be)
Ha érdekelné, akkor már régen felhívott volna...
Hány évesek vagytok? 16-17?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!