Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg elég csak a facebook,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg elég csak a facebook, nem kell felhívni sem a másikat?

Figyelt kérdés

A párom ezt így gondolja. Persze kiakad, ha épp dolgom van este és nem tudok felmenni, de hogy esetleg felhívjon, na az már luxus lenne.

Kb sosem hív fel, hiába mondtam el neki, hogy ez engem zavar, nem a facebooknak kéne az 1. helyen állnia kapcsolattartás szempontjából, de semmi. Ráadásul most neki kéne tepernie, mert elég bunkó dolgot tett, de mindegy, így sem hív fel!

Csak hétvégente találkozunk amúgy.

2013. jún. 18. 20:22
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Ennyi infóból nem sok minden derül ki. De ha csak hétvégén találkoztok, amúgy meg csak facebook van, az gáz.
2013. jún. 18. 20:48
 12/20 anonim ***** válasza:
a neten keresztül ingyen van, esetleg nincs pénz a kártyáján, vagy nem tudja kifizetni a magas számlát?
2013. jún. 18. 20:48
 13/20 A kérdező kommentje:

Mert én utálok webcamozni. Oké, hogy a párom, de azért netezés közben nem vághatnék olyat fejet, amilyet épp akarok...

Hétvégén találkozunk (most nyáron majd nyilván többet), esténként fb.

Gyerekes vagy sem, én már 100x mondtam, hogy jó lenne ha felhívna, néha küldene sms-t. Semmi..

2013. jún. 18. 21:03
 14/20 A kérdező kommentje:
Meg szerinte az úgy jó, ha megbeszéljük, hogy majd holnap x órakor felhív.. Nanemáár...
2013. jún. 18. 21:05
 15/20 anonim ***** válasza:
De jó, hogy itt hisztizel a semmin. Tehát nem akarsz egész este a laptop előtt ülni, hogy beszélgess a pároddal, de egész este írogatsz helyette a gyakorira. Gratulálok.
2013. jún. 18. 21:22
 16/20 anonim ***** válasza:
Én is hisztizzek? Mi is így szoktuk, hogy akkor hnap X órakor hív. És? Ez miért baj?
2013. jún. 18. 21:41
 17/20 anonim ***** válasza:
Az enyém is ugyanezt csinalja! Még volt h kiakpcsolta a telojat is h nem hivja fel, mindig csak ez a rohadt face szamit neki. Ha osszeveszunk az az elso h letörli a kozos kepeket, kiir vmit a facebookra, nagyon elegem van már!
2013. jún. 19. 00:08
 18/20 anonim ***** válasza:
17-es: elég gyerekes a párod, ha összekaptok és törli a képeket, te meg töröld a kapcsolati státuszod
2013. jún. 19. 09:01
 19/20 anonim ***** válasza:

Pont ezért webcamozok, utálom, ha nem látom a masik reakcióját:)

Ha tüntetően kijelentkezel, vagy csak várod, hogy hívjon, azzal semmit nem érsz el.

Kommunikálni kell. Elmondani, hogy neked nem elég, ha fészbúúkon jelentkezik, mert a hangját is hallani akarod, és megkérdezni, miért okoz neki gondot a telefonálás..nem hisztizni

A ferfiak semmit nem fognak fel a játszmázásból.

Te puffogsz otthon, én most aztán nagyon" bünteted" mert 10 órája nem vagy fenn fb-on, ami valószínűleg neki fel sem tünt...

(Nekem van hogy napokig nem lépek be)

Ha érdekelné, akkor már régen felhívott volna...

Hány évesek vagytok? 16-17?

2013. jún. 19. 09:19
 20/20 A kérdező kommentje:
100x mondtam már neki.
2013. jún. 19. 16:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!