Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti szoktatok még az exetekre gondolni?
Igen.
" Adta a Jóisten, hogy megszabadultam tőle" :D
Nem.
(De van egy haverom ő még az 10 évvel ezelőtti csajait is észbe tartaj. 10 éve május 22 itt fagyiztunk Zitával. Ilyen és hasonlókkal jön folyton. Én már azt se tudom, múlt héten hol voltam.)
2 évvel ezelőtt,volt egy barátnőm.6 hónapig jártunk,de nagyon szerettem.Ki mentem külföldre,és mivel messze voltam azt mondta hogy így nem akar velem lenni,pedig azért mentem ki hogy könnyebb legyen és terveim voltak.
Mindennap eszembe jut,nagy ritkán még írok is neki 2 havonta kb egyszer,megkérdezem mizujs meg stb.
Most van barátnőm,már 4 hónapja,még mindig külföldön vagyok,ő jól érzi magát így,azt mondta megvár akármikor.
De a régi nagyon hiányzik.Hülye gondolkodás,hogy ezek ellenére is rá gondolok de hát ez van.
Bocs ha nyálas volt :)
24/F
Igen van!
6 évet éltünk együtt,kb másfél éve mentünk szét.A mai napig eszembe jut.Főleg hogy érzem a mostani párommal nem teljesen frankó minden.És persze elő is került és nagyon jól éreztük magunkat mikor találkoztunk,ugyan azok a poénkodások mint rég ugyan azok a hiányzó jó pillanatok.De ennek ellenére tudom hogy elmúlt. F/23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!