Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szexelnél egy ilyen "duci"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexelnél egy ilyen "duci" lánnyal?

Figyelt kérdés

[link]

Gyakran van olyan sejtésem a duci lányok és szex témakörben feltett kérdéseknél, hogy sok a hasonló kaliberű testalkat, csak a "duci" jelzővel próbálja palástolni az igazságot.

2013. jún. 18. 18:12
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
23%
De nekem nem is kéne olyan pasi, aki csak a testalkatra megy, mert valószínű, egy iq-eq-NULLA. Ilyen patkányokkal van tele a világ, hogy húznátok le magatokat a wécén.
2013. jún. 18. 21:46
 32/40 anonim ***** válasza:
31-es, majd lehúzza őket az élet. :)
2013. jún. 18. 21:58
 33/40 kolosszus22 ***** válasza:
31, savanyú a szőlő. Gondolom hasonlóan nézel ki mint a hölgyemény a képen. Senki nem alkatra megy, de az embernek vagy tetszik valami vagy nem. Ezek szerint neked minden faszi bejön, kinézettől függetlenül, mert csak a belső számít...hmm!?
2013. jún. 18. 22:02
 34/40 anonim ***** válasza:

Nekem, személy szerint semmi bajom azzal, hogy egyik embernek ez tetszik, a másiknak az és természetes, hogy a legtöbb ember nem a szélsőséges testalkatot választaná. Keveseknek tetszik a csontsovány, vagy a nagyon kövér, vagy a már eltúlzottan kigyúrt, az extrém alacsony, vagy magas. A "normál" testalkaton belül meg van, akinek a vékonyabbak, akinek a teltebbek, vagy akinek a sportosabbak tetszenek, nem vagyunk egyformák.

Viszont ez egy provokatív kérdés, ami arra irányul, hogy az itteni, magukat ducinak tartó kérdezők mind kórosan elhízott, 130 kiló körüli, vagy afeletti lányok. Holott van, aki már néhány kiló felesleggel is ducinak tartja magát, ez szubjektív.

Azért a képen szereplő leányzóhoz kevés hasonlót látni, úgyhogy nem nagy a valószínűsége, hogy az itteni duci lányok mindegyike így nézne ki.

A kérdező csak ki akart robbantani egy jó kis vitát. :)

2013. jún. 19. 00:05
 35/40 anonim ***** válasza:

2-esnek: akkor igencsak kevés NŐ él a Földön :D

Amúgy jó a kérdés :)

2013. jún. 19. 09:16
 36/40 MarkoG ***** válasza:
Nem lenne a köldökében az a szar simán szexelnék...
2013. jún. 24. 23:12
 37/40 anonim ***** válasza:
ez már too much!
2013. jún. 24. 23:12
 38/40 anonim ***** válasza:
Nem.
2013. jún. 24. 23:54
 39/40 anonim ***** válasza:
Akkor én sem vagyok nő :O a 175 cm-el meg a 61 kg-mal...
2013. jún. 25. 00:14
 40/40 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik, szívesen szeretkeznék vele, tetszik hogy ilyen kövér és az arca is kedves. Ha valaki hasonló és van kedve ismerkedni, írhat egész nyugodtan (30)
2013. aug. 20. 22:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!