Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexelnél egy ilyen "duci" lánnyal?
Figyelt kérdés
Gyakran van olyan sejtésem a duci lányok és szex témakörben feltett kérdéseknél, hogy sok a hasonló kaliberű testalkat, csak a "duci" jelzővel próbálja palástolni az igazságot.
2013. jún. 18. 18:12
11/40 anonim 

válasza:

Kellő alkoholos befolyásoltság alatt elgondolkoznék rajta szerintem:)
De alapból nem! Az-az NO!
12/40 Illuminált 

válasza:

Sok gyagya. Hát nem tudjátok: sok kövér nő alatt, sok jó pin@, megb@szatlanul marad????ez felháborító!!!!!!!!
13/40 anonim 

válasza:

Akkor a 70kgmommal nem vagyok nő? :O Azt is mondják, hogy egy pasi 80 alatt nem pasi. Nos te hány kiló vagy?
14/40 anonim 

válasza:

Imádom a kérdésed! :) Sajnálom aki nem érti...
(Nő vagyok, úgy hogy erre inkább nem válaszolok)
15/40 anonim 

válasza:

Ha ez duci, akkor én mi vagyok--fogpiszkáló?!
17/40 anonim 

válasza:

Jaj, véditek itt a kórosan kövér nőket.
Fogadjátok már el elhízottak, hogy a férfiak többségének nem jön ez be, és nem fog rá bukni. Mindig van kivétel, de megkockáztatom, hogy 75%-uk nem bukik erre.
AHOGY ÉN SEM! Ez rohadt undorító...
18/40 anonim 

válasza:

Ez messze túl van a ducin, de egyszer, kíváncsiságból...
19/40 anonim 

válasza:

Ez nem duci, hanem már inkább a betegesen elhízott kategória. Mivel ilyen nem sok szaladgál az utcán, úgyhogy valószínűleg itt sem ilyenek teszik fel többségben a duci lányokra vonatkozó kérdéseket, kár ilyen hülye kérdéseket feltenni.
20/40 anonim 

válasza:

Ő nem duci, hanem kövér.. Nem is kicsit.. Én pedig inkább, most kikapcsolom a gépet és tornázok egyet az 50 fok ellenére is, nehogy ilyen legyek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!