Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom úgy őrizgeti a facebook-ját, hogy csodálkozik, miért gyanakszom rá. Ti mit gondolnátok?
"zanalmas vagyok, hogy a gyakorikerdesek kellett ahhoz, hogy radobbenjek a hibaimra.... "
olyan szempontból nem vagy szánalmas, h ilyet le tudsz meg le mersz írni, mert sokan még ennyire se képesek, mert mindenhol önigazolást keresnek. mivel sikerült erre a felismerésre jutnod, ezért szerintem van remény, hogy a jövöben pozitív irányba változz, és érett döntéseket hozzál.
ettől függetlenül szerintem nem okos dolog ennyire kiváncsinak lenni fb-ügyben. pl ha velem járnál, én se mutatnám meg az fb-met, pedig semmi kompromittáló nincs ott, csak az az én személyes szférám (olyan, mintha a naplómat akarnád elolvasni). azért sok sikert a probléma megoldásához
Koszonom...
Ami az fb-t illeti, nem jelszot szerettem volna, meg harom orat, amig atbongeszem az osszes letezo dolgat, egyszeruen csak a nevekre lettem volna kivancsi, akikkel levelezik. Nem is konkrét nevekre, hanem a nemukre, hogy tenyleg igazat mond-e, amikor azt mondja, sosem beszel lanyokkal. Mert ha azt mondja, beszel lanyokkal, akkor oke, persze, termeszetes, hogy vannak lanyismerosei. De hogy azt mondja nem, de az elozmenyekben ott egy csomo facebook eblamaval jelzett lanynev az UZENETEK szocskaval megtoldva, ugy nem jo, ugy mar fura.... Tudom, hogy buta dolog szimatolni, de neha van, hogy ugy erzed, nem oszintek veled, es akkor ki akarod deriteni az igazsagot, mert ilyenkor csak magadra szamithatsz. Nem fog odamenni valaki hozzad, hogy ,,figyelj, csal a baratod", mert ugye nincsenek is kozos kapcsolataitok.
'de neha van, hogy ugy erzed, nem oszintek veled, es akkor ki akarod deriteni az igazsagot, mert ilyenkor csak magadra szamithatsz. Nem fog odamenni valaki hozzad, hogy ,,figyelj, csal a baratod", mert ugye nincsenek is kozos kapcsolataitok."
nem vagyok párkapcsolati tanácsadó, de ebben esetben lehet, h szembesítened kéne a barátodat, ultimátumot adni neki, h legyen őszinte és ne ködösítsen, vagy leléphet... te vagy tisztában a dolgaitokkal, ezért neked kell mérlegelni.
18:14-es vótam
Engem kifejezetten zavarna, ha ilyen erőszakosan hozzá akarna férni a barátnőm.
Bár én a másik véglet vagyok: Meg is nyitom neki, ha megkér, és elmondja miért, úgysincs benne semmi különös. Ha ennek ellenére nem akarném megnyitni, az már viszont gyanús lenne neki is gondolom.
Ahelyett, hogy inkább leülnétek megbeszélni, hogy neked ez miért fontos. Ha nincs vaj a füle mögött, akkor semmi vesztenivalója nincs, viszont egymás háta mögött kémkedni meg elég undorító dolog: Értem ez alatt az sms/levelezés olvasást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!