Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom úgy őrizgeti a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom úgy őrizgeti a facebook-ját, hogy csodálkozik, miért gyanakszom rá. Ti mit gondolnátok?

Figyelt kérdés
19 évesek vagyunk, két éve együtt vagyunk, sokat csókolózunk, megvan minden, ha együtt vagyunk, szeretés van ezerrel, de ha felmerül a facebook téma, teljesen kiakad, hogy mi közöm hozzá, hogy ő kikkel levelezget, de amúgyse levelezget lányokkal. Előttem be se lép a fiókjába, az ismerősei háromnegyedét nem is ismerem, de egy csomó lány is van köztük. Oké, hogy ,,semmi közöm" a levelezéseihez, de ez így már nem fura?
2013. jún. 18. 15:42
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Szakítsatok.Nincs értelme annak amit te csinálsz és annak se amit ő.
2013. jún. 18. 15:49
 12/25 anonim ***** válasza:
78%

Idegesítő vagy. Eleve tök gáz, amikor 100x megkérdezik, hogy mutasd mááár meeeeeg. -.-

Amúgy ja, veszett ügy. Amúgy szerintem lehet semmi nincsen!!!! Pl. én se szívesen face-eznék a barátom előtt és tudod miért? Mert ki fog akadni olyan dolgon, hogy jófej vagyok egy pasival pl..... Szerintem ha már ezen hisztizel, akkor azon mennyit hisztiznál, ha pl 2 órát kellemesen elcseveg egy lánnyal?

2013. jún. 18. 15:52
 13/25 anonim ***** válasza:
74%

szeritem is idegesitő ez szokás én dobnálak is

nem birnam ezt

2013. jún. 18. 15:58
 14/25 anonim ***** válasza:
48%

Kritikán aluli a viselkedésed.

24N

2013. jún. 18. 15:59
 15/25 anonim ***** válasza:

nincs minden meg, a bizalom hiányos

amúgy minél jobban erőlteted, annál inkább nem akarja, amúgy persze beszélget, lányokkal biztos nem is keveset, nyilván valamiért elkezdted ezt a témát, valami változhatott, így talán megérzés volt, ezt Te tudod N

2013. jún. 18. 16:00
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
B+! Te aztán érdekes logikával bírsz! Azt mondod partikat szerveznek. Hogy nélküled bulizni jár az nem zavar pedig nem tudhatod ott mi történik, de a pitiáner levelezéseire kiváncsi vagy. Ha meg akar csalni akkor egy bulin fogja megtenni nem a facebookon.
2013. jún. 18. 16:11
 17/25 anonim ***** válasza:
52%
Mégis mi a franc van akkor ha lányokkal is kommunikál? Semmi közöd hozzá...
2013. jún. 18. 16:41
 18/25 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy igazatok van... Mar reg nincs meg a bizalom... Egy ideje en is erzem, hogy nem fogunk egyutt maradni, sosem leszunk egy csalad, nem is tudok ilyesmirol abrandozni, mert egyszeruen nem jelennek meg ezek az a'lomkepek... Tul sok dolga van, amihez ,,semmi kozom", es ha oszinte akarok lenni magamhoz, ez nalam nem fer bele egy kapcsolatba. Voltakepp jo volt ezt kiirni, meg ha le is lettem hurrogva, mert legalabb leirtatok olyanokat is, amiket eddig feltem magamnak is bevallani. Teny, hogy nem csak a facebook zavar, miota egyetemre jarunk, tul sok barati kore van, akiket en nem ismerhetek, mert azt akarja, legyenek kulonallo kapcsolataink is, es bulizzunk egymas nelkul is..... Neha nem is tudtam tanulni, mikor tudtam, hogy aznap buliba megy, tudom, beteges, de ez van, mert felek, hogy atvernek, de igazabol az az ironikus, hogy mindenki, akit ismerek, es felt, hogy megcsalja a parja, vegul tenyleg meg lett csalva..... Talan engem is palira vesznek, annyira felek ettol... Talan tenyleg van olyan, hogy "megerzes", es talan nem vagyok annyira hulye. Osszefoglalva a kapcsolatomat es leirva latva az egeszet, tenyleg buta vagyok, latom, hogy nem stimmel valami, de probalom tagadni, tipikus esete vagyok a hulye noknek, akik nem latjak a fatol az erdot. Csak olyan nehez kilepni, mert attol meg szeretem...... De beismerem, valtoztatnom kell, mert en mar hulyenek erzem magam, minimum szunet kell, hogy o is atgondolhassa, tenyleg kellek-e neki, es talan en is elfogadnam, hogy jobbat erdemlek, vagy minimum olyat, aki nem akar ennyire fuggetlen lenni meg egy kapcsolatban is, es egy kicsit komolyabban vesz. (Bocsi az ekezet nelkuliseg miatt, noverem gepen nincsenek ekezetek.)
2013. jún. 18. 17:39
 19/25 anonim ***** válasza:

" tul sok barati kore van, akiket en nem ismerhetek, mert azt akarja, legyenek kulonallo kapcsolataink is"

Sajnálom, de tapasztalataim szerint ez az egyik első jele annak, hogy vége felé közeledik a kapcsolat. Egy stabil, harmonikus kapcsolatban egyik fél se _akarja_ hogy külön társasága legyen, mert igen lényeges, hogy a barátok is elfogadják a párját. Sokan azt hiszik, hogy ez nem így van, de valójában nagyon sokat segít, hogy együtt maradjon a pár. Ez nem azt jelenti, hogy soha nem mehettek a másik nélkül sehova, de az elég nagy baj, ha nem akar belevonni a társaságába, mert azt jelzi, hogy minél kevesebb szállal akar hozzád kapcsolódni.

2013. jún. 18. 17:44
 20/25 A kérdező kommentje:
Szanalmas vagyok, hogy a gyakorikerdesek kellett ahhoz, hogy radobbenjek a hibaimra.... Mostmar nekem is tok egyertelmunek tunik az egesz, igy, hogy leirtam mindezt. Istenem, de rossz erzes.... Ugyanakkor megis bennem van, mi van, ha tevedek, vagy tul sokat kepzelek bele a dolgokba, es felek, hogy megbantom, es elrontok mindent. Ez a szivem. A jozan eszem sugta gondolatok pedig annyira fajoak... Meg az is, amit ti irtok. Mindenesetre ra kell keszulnom valami normalis erett lepesre, mert ez igy tenyleg nem mehet tovabb, viszont mar latom, hogy en fogok jobban sirni, es ez annyira banto... Koszonom a valaszokat azoknak, akik nem csak leszolni akartak.
2013. jún. 18. 17:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!