Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem lehet elhinni hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem lehet elhinni hogy valaki hátsó szándék nélkül kedves?

Figyelt kérdés

Csomószor vagyok kedves az emberekkel, és mindenki tök gyanakvó hogy mit akarok. Volt már hogy áruházban rámosolyogtam valakire erre rám förmedt hogy mit akarok tőle... Vagy random rosszkedvű embernek adtam egy csokit hogy örüljön. Vagy beteg ismerősömnek vittem sütit. Arról meg hogy a fiúk már csak abból hogy kedvesen viselkedem azt szűrik le hogy akarok tőlük valamit (kapcsolatilag) már ne is beszéljünk. Bennem van a hiba? :(

18/L

2013. jún. 18. 13:50
 1/7 anonim ***** válasza:
nem nem
2013. jún. 18. 13:52
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem benned van a hiba, sőt! :)
2013. jún. 18. 13:53
 3/7 anonim ***** válasza:
mert az emberek nagy része nincs hozzászokva, hogy valaki kedves is tud lenni a másikkal, és ezt furcsálják, és azt hiszik hátsó szándékaid vannak
2013. jún. 18. 13:58
 4/7 anonim ***** válasza:

Én is kedves udvarias vagyok,és ez sok lánynak imponál.

Sokan nem kapják meg ezeket az alap dolgokat és már azt hiszik jelek :/ legroszabb amikor koppannak,hohy hoppá mégsem.

F20

2013. jún. 18. 13:58
 5/7 anonim ***** válasza:
Mert a mai világban az emberek azt hiszik, hogy csak akkor kedvesek fele, és segítőkészek, ha akarnak tőlük valamit, amit meg is értek.
2013. jún. 18. 14:23
 6/7 anonim ***** válasza:
Azért,mert Magyarországon vagy, és ebben az országban ilyenek az emberek. Külföldön több országban ez máshogy van,pl: alapból ilyenek az olaszok,déliek,franciák,németek,románok stb. Ebben az országban ilyenek az emberek . Tisztelet a kivételnek.
2013. jún. 18. 15:29
 7/7 anonim ***** válasza:
Én is mindig így járok. Kedves vagyok valakivel, beszélgetek vele, esetleg még kérdezek is tőle valamit és rögtön azt hiszi, hogy valami hátsó szándékom van, kapcsolatot keresek, stb. Számomra is nagyon fura ez, de egyre több ilyennel találkozom, szóval kénytelen leszek hozzászokni. 25/L
2013. jún. 18. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!