Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet rávenni egy férfit, hogy beszéljen a problémáiról?
A barátom 19 éves, másfél éve járunk, és mostanság elég türelmetlen velem minden téren. Szexuálisan nem annyira vonzódok hozzá. (Vagy legalábbis idő kell, hogy kedvem legyen hozzá.) Úgy érzem ez abból ered, hogy türelmetlen velem, meg sokszor veszekszik velem apróságok miatt.
Mikor megpróbáltam megbeszélni vele ezeket a dolgokat nem válaszolt normálisan, meg elkezdett bohóckodni. Mondtam neki, hogy legyen normális, erre mondta, hogy nincs probléma, csak én akarom, hogy legyen.
Már lefeküdtünk több mint egy éve, de tartok tőle, hogy már más nem érdekli belőlem, csak hogy a partnere legyek a szexben, meg néha szeretgessem.
Persze attól még rendes, elkísér mindenhova, vannak programjaink, eljön akkor is, ha nincs szex...
És mivel tudnám rávenni akkor? Fogadjam el, hogy ilyen, és kész?
Igazatok van benne, hogy éretlen. Ha mondom hogy nincs kedvem szeretkezni nyávog, meg megsértődik... Nem egy nagyra nőtt 10 évessel akarok szeretkezni hanem egy férfivel, aki tud várni, és el tud csábítani.
De adok neki még időt a változásra, legalább tudtára adtam a problémát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!