Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom mások előtt gúnyolódik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom mások előtt gúnyolódik velem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Amikor társaságban vagyunk, mintha nem is lennénk együtt. Tisztára úgy viselkedik, mint aki szégyell. Haveri szinten kezel társaságban, olyanokat mondd, amivel teljesen megbánt, sokszor sírok is. Szerinte ez csak viccelődés, holott én szeretem a viccet de mindennek van határa. Viccelődjön de úgy hogy ne bántson meg. Mit tegyek? Ha szólok neki emiatt, nekem esik hogy "jajj neked semmit se lehet mondani, te mindenen megsértődsz meg sírsz".

2013. jún. 18. 09:14
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Szerintem is az. Mi is ha veszekszünk, akkor azt csak facebook-on tesszük, mert élőben jól megvagyunk. Mivel nem tudunk minden nap találkozni, ezért ott szoktunk beszélni. De már nekem is elegem van belőle. De ha töröljük magunkat, hol beszélünk? Csak olcsóbb, mint a telefon :\
2013. jún. 18. 19:08
 12/15 A kérdező kommentje:
Nekünk van viber telón, meg ingyen beszélünk telefonon.
2013. jún. 18. 19:20
 13/15 anonim ***** válasza:

Javítás: Ha azt kérné a barátnőm, hogy NE legyen több lány ismerősöm fb-on...

Más.

Aki csak fb-on veszekszik, az nem meri személyesen felhozni a kényes témákat. Tehát nem a fb a hibás. Ha leiratkoztok, akkor csak később fognak kibukni a problémák. Vagy megtanultok beszélni a problémákról.

2013. jún. 19. 09:45
 14/15 anonim ***** válasza:

11-es vagyok!

Mi élőben is ugyanúgy megbeszéljük a problémákat, annyi, hogy ott nem olyan durván. Facebook-on meg ő is szid engem meg én is őt. De én már tegnap töröltem magam. Azóta két sms-t is kaptam tőle. Nem válaszolok pár napig, hátha észreveszi magát. Na mindegy, ez az én gondom. A 8-as válaszoló is én voltam, egyszer már leírtam mit tanácsolok :)

2013. jún. 19. 10:59
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:)
2013. jún. 19. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!