Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek hogyan oszlik meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hogyan oszlik meg a házimunka?

Figyelt kérdés

A párom, akivel együtt élek, tegnap a fejemhez vágta,hogy ő túl sokszor végez házimunkát. Szerinte én nem főzök,nem mosogatok és nem takarítok eleget. Én úgy érzem,hogy normális mennyiségű házimunkát végzek.De szerinte ez a nő feladata.

Történt ez az után,miután az anyukája megjegyezte,miért megyek el este tornázni,ahelyett,hogy vacsorát főznék.

Párom rengeteg olyan dolgot csinál, ami az ő hobbija,biznisze munka után.Nincs nagyon ideje otthon tevékenykedni.Én úgy gondolom,mindenki csinálja meg maga után,mintha egyedül élne.Nem kell ezt annyira kikockázni persze,de senki ne a másiktól várja,hogy a házvezetője legyen.Szerintetek?

2013. jún. 18. 08:09
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Feltéve,ha a férfi is tesz valami olyat,ami a háztartás javára válik-azon kívül,hogy mind e ketten dolgozunk.Vagy szolgáltasson valami pluszt amiért megéri a szakácsnője, a takarítónője lenni.Mára már letisztult bennem a dolog,nem tudsz meggyőzni.Minimum fifti-fifti a lakásban bent.Úgy kéne nálunk is legyen,mint annál aki valamelyik kommentben írja,vagy az egyik, vagy a másik, vagy mindketten közösen.Dehát,ha nincs rá alany,akkor nincs rá alany.Eszik amit talál.
2013. jún. 22. 16:34
 12/18 anonim ***** válasza:
veled se laknék....
2013. jún. 22. 18:38
 13/18 anonim válasza:

Igazad van, hogy senki ne várja a másiktól a házvezetőséget. De szerinted normális, hogy Ő nem ér rá, mert nem. Te meg azértse főzöl.

Minek laksz vele? Magadnak nem főzöl, neki nem jut? Önző vagy és irigy.

Mindenki csinálja meg maga után, mintha egyedül élne???? azért élnek együtt az emberek, mert közös jövőt terveznek, azért vannak együtt mert szeretik egymást és segítik egymást - jóban-rosszban! Aki nem szeret dolgozni, annak minden rossz és szenved! ha főzöl, ha mosol vagy ha takarítasz gondolj arra, hogy nem helyette teszed hanem magadért is! De ha nincs rá igényed..., egyszerűbb itt siránkozni...

Szerintem még se férfi se nő nem halt még bele a házimunkába!

2013. jún. 22. 18:48
 14/18 anonim válasza:

mi a leosztás? egy héten hányszor főzöl?stb.?

Én minden nap mosogatok, kétnaponta főzök. kb. hetente kétszer takarítok, néha háromszor is

2013. jún. 22. 18:57
 15/18 anonim ***** válasza:

házimunka oszlása:

én: - főzés, mosogatás, kényes dolgok mosása, vasalás, takarítás-kivéve porszívózás

ember: húsok sütése, mosogas, mosógép kezelés, porszívózás, szeméthordás, bevásárlás, gyerekek szállítása, pakolás, kerti munkák, karbantartás, ágyazás, szellőztetés, autó karbantartása, tankolása

2013. jún. 22. 19:08
 16/18 anonim ***** válasza:
női, kivéve ha a nőnek nincs ideje, és a férfi ráér, egyébként bejárónő
2013. jún. 23. 19:29
 17/18 A kérdező kommentje:
13,bocsi, ő nem eszi meg azokat a kajákat amiket én,ezért neki külön kell főzni. Mert nagyon válogatós.
2013. jún. 23. 20:42
 18/18 A kérdező kommentje:
Na,anyucika pici fiai ,hogy lázadnak.Haha:D Szeretem az ilyet.
2013. jún. 23. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!