Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek hogyan oszlik meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hogyan oszlik meg a házimunka?

Figyelt kérdés

A párom, akivel együtt élek, tegnap a fejemhez vágta,hogy ő túl sokszor végez házimunkát. Szerinte én nem főzök,nem mosogatok és nem takarítok eleget. Én úgy érzem,hogy normális mennyiségű házimunkát végzek.De szerinte ez a nő feladata.

Történt ez az után,miután az anyukája megjegyezte,miért megyek el este tornázni,ahelyett,hogy vacsorát főznék.

Párom rengeteg olyan dolgot csinál, ami az ő hobbija,biznisze munka után.Nincs nagyon ideje otthon tevékenykedni.Én úgy gondolom,mindenki csinálja meg maga után,mintha egyedül élne.Nem kell ezt annyira kikockázni persze,de senki ne a másiktól várja,hogy a házvezetője legyen.Szerintetek?

2013. jún. 18. 08:09
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Előbb a házimunka utána a szórakozás. Főzd meg, délután a vacsorát, s menj utána tornázni.
2013. jún. 18. 08:12
 2/18 A kérdező kommentje:

És a másik kérdés: a főzés a nő feladata?Mert én tudok?

Párom eddig az anyjával élt,velem kb.fél éve. Mindig volt neki főtt kaja,és bevitték neki ágyba,vagy az íróasztalához amikor dolgozott. Tényleg sokat dolgozik,d attól még miért nekem kell megoldanom az ellátmányozását?

2013. jún. 18. 08:12
 3/18 anonim ***** válasza:
Hát én mondjuk férfi létemre tudok főzni, és nem várom el, hogy kiszolgáljanak. Nem kell ágyba vinni, mert fel tudok állni a lábamra, és ki tudom nyitni a hűtőt.
2013. jún. 18. 08:15
 4/18 anonim ***** válasza:
Megszoksz, vagy megszöksz!
2013. jún. 18. 08:31
 5/18 anonim ***** válasza:
Ha már többet dolgozik nálad (és gondolom többet is keres) nem az lenne a "normális" h támogasd?
2013. jún. 18. 09:00
 6/18 A kérdező kommentje:

Ez lenne, ha megelégednék ennyivel. De én is meg akarom találni azt ,amivel kiteljesedhetek,ez meg úgy nem megy,ha házvezetőnőt játszom.

Nem,ő nem eszik meleget,ha valaki nem teszi az orra elé.

2013. jún. 18. 09:05
 7/18 anonim ***** válasza:

Hát biztos nem költöztem volna vele össze addig, amíg meg nem bizonyosodok arról, hogy önállóan is életképes lenne. Nem szeretem az ilyen anyuci pici fiait.

Szerencsére az én párom nagyon segítőkész. Én nem mondom, hogy mindennap csillogóra nyalja a lakást, de pl ülünk este a tv előtt és megbeszéljük, hogy a hétvégén ki kéne takarítani, akkor rögtön szól, hogy jó, de pl ne szombaton, mert délután elmegy egy sörre valahova, nem tud segíteni. Csináljuk este, vagy vasárnap.

A főzés is úgy megy, hogy hol van vacsorára meleg kaja, hol nincs. Általában megbeszéljük, hogy mi legyen másnap. Ha én érek előbb haza én csinálom meg mire ő jön, ha ő akkor ő, ha kb egyszerre érünk haza, akkor együtt. Én ezt így nagyon szeretem és élvezem is, hiszen minden sokkal gyorsabban halad, ha ő is segít. Neki pedig ez nem kényszer és nem fura, mert otthon is mindig segítenie kellett. :)

2013. jún. 18. 10:52
 8/18 anonim ***** válasza:

Ha falun laknál, akkor nem lenne ilyen gondod. Jöhetnél nyáron kapálni, kaszálni, télen fátvágni, az állatokat ellátni természetesen munka mellett. Akkor szerintem nem gondolkoznál, hogy főzni kell, vagy mosógépet bekapcsolni.

Egyébként ha segít neked, akkor nem várja, hogy a házvezetője legyél!!!!!!!!

2013. jún. 22. 13:54
 9/18 A kérdező kommentje:
De nem falun lakom,és nem annyit tanultam,hogy a fizikai munka kielégítsen :)
2013. jún. 22. 15:44
 10/18 anonim ***** válasza:

városba is van fizikai munka, amit nem tudhatsz helyette elvégezni :-)

a bútorokat is cipelned kell helyette?

a gyerekeket is az ember neveli mert te tanulsz vagy tornázol?

nincs olyan, hogy férfi vagy női munka, de van amihez a férfinak és van amihez a nőnek van nagyobb érzéke, úgy az egyszerűbb, ha a munkát is így osszák meg

2013. jún. 22. 16:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!