Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire jó dolog, ha valaki jó emberismerő?
Figyelt kérdés
Pár mondatnyi beszélgetéés,és pár kép alapján a legmélyebb dolgokat is akár tudom a másikról.
De ez jó,vagy ijesztő és kerülendő?(pasi vagyok)
2013. jún. 17. 22:28
11/16 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok és jó ez,de nem kell mindig,mindenkinek tudnia.
12/16 anonim válasza:
Marha jó emberismerő lehetsz, ha ilyen kérdést teszel fel.
Egyébként jó emberismerőnek lenni erény, tenyérbemászónak lenni meg nem. Ne akarj ítélkezni se előre, se utólag a másikról. Az adott pillanatban használd ki a jó emberismereti képességed, ha tényleg van ilyened.
13/16 A kérdező kommentje:
Nem az emberiséget ismertem ki,hanem egyéneket.Így ha van kérdésem,csak vélemények érdekelnek,nem dicsekedni,vagy vitatkozni kérdezek.
2013. jún. 17. 22:50
14/16 anonim válasza:
Hú de kíváncsi vagyok hogy mire mennél velem mondjuk 10-15 perc alatt. Vajon mennyire ismernél ki? Annyira szívesen találkoznék egy ilyen emberrel, hogy leteszteljem:)
15/16 A kérdező kommentje:
14ees,ha őszinte beszélgetés van,elég kb 10 perc.Hát,eddig mindig bejött,amit gondoltam.Vagyis ilyen keverék,hogy a gondolat és a megérzés keveréke.
2013. jún. 17. 22:56
16/16 anonim válasza:
én ugyanilyen vagyok, de aki velem beszél, annak elég a szemébe néznem, ott minden le van írva, hogy milyen ember is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!