Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány aki tetszik mit írjak neki? Folyt lent
Figyelt kérdés
Van egy lány aki nagyon tetszik nekem még nem ismerjük egymást és én megszeretném ismerni. Csak az a baj hogy nem tudom mit írjak neki Myvip-en segítsetek lécci köszi
Jah és a lány 15éves én 16F
2009. okt. 11. 17:49
1/3 anonim válasza:
és utána mi beszéljünk msnen és találkozzunk is vele? ugyan mit írhatnál, kábé ennyit hogy szia, hogy vagy? van kedved beszélgetni? ha tetszel neki kép alapján akkor lesz kedve.
2/3 anonim válasza:
Milyen Myvip? Használd Iwiwen a Küldj egy piát, akkor tudni fogja, hogy pénzes vagy, onnantól sínen van a dolog.
3/3 anonim válasza:
Például azt, hogy szeretnél vele megismerkedni, de utálod a májvipet, mint a sz.rt, ezért személyesen szeretnél vele találkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!