Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akarnak egyes nők rosszfiúkat?
Figyelt kérdés
Rosszak, átverik őket, nem megbízhatók stb, de ennek ellenére egyes nők mégis ilyen pasikat akarnakjk. Mi lehet az oka?2013. jún. 17. 20:56
1/7 anonim válasza:
mert a 16 éves kis agyuk menőnek hiszi ezt
2/7 anonim válasza:
Lehet úgy gondolják, hogy jobb az ilyen, mint egy puhap.cs aki úgyis csak sírni tud és nem pedig tenni azért, hogy legyen végre barátnője.
Nem a csajokban van a hiba, hogy nem veled járnak.
3/7 anonim válasza:
a rosszfiúk definiciója nem egyezik a leírtakkal
4/7 A kérdező kommentje:
miért van definíciója? :D
2013. jún. 17. 21:03
5/7 anonim válasza:
Mert talpraesettnek, életrevalónak tűnnek.
6/7 anonim válasza:
ezt egy olyan nőtől kérdezed, aki szereti őket:)
igen, van
7/7 anonim válasza:
Régen én is a rossz fiúkért voltam oda még a mesékben is :)) Leginkább azért, mert ők céltudatosnak magabiztosnak tűntek, akik tudják mit akarnak és az "egyedül vagyok a világ ellen" hozzáállásuk elég szexi volt számomra. És mindig csábító az az érzés, hogy esetleg miattad jó lesz...ami persze megmarad szép vágyálomnak....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!