Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak sokkal jobban akarnak párkapcsolatot, mint a nők?

Figyelt kérdés
Nagyon sok női ismerősöm van. És azt vettem észre, hogy köztük vannak elég csúnyák kövérek is, de szinte mindig vannak udvarlóik, meg akik akarnák őket. Viszont férfiak között még az átlagos pasikat se akarják a lányok, nem hogy a csúnyákat, ducikat. Ha egy átlagos pasi ismerkedik, mindenhol azt a választ kapja, hogy bocsi most csak beszélgetek, nem ismerkedek stb.
2013. jún. 8. 14:51
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem, csak a nők sokkal válogatósabbak külsőre. Jóképű férfiakkal mindig akarnak párkapcsolatot.
2013. jún. 8. 14:55
 2/4 anonim ***** válasza:

Én átlagos pasi vagyok még is tudok találni csajt.Most akkor hogy is van ez?

nem minden a külső,főleg olyan nőknél akik már megakarnak állapodni

2013. jún. 8. 14:59
 3/4 anonim ***** válasza:
Igazad van, akik meg akarnak állapodni, ott már a pénz játszik inkább....
2013. jún. 8. 15:55
 4/4 anonim ***** válasza:

Mert a pasiknak legtöbbször csak dugni kell a nő, és szinte mindegy, kibe rakják, nem azért vannak együtt velük, mert annyira tetszik nekik, vagy szeretik őket, csak a szükségleteik kielégítésére...

A nőknek meg ennél több kell, így nekik jobban számít, kivel vannak együtt.

2013. jún. 8. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!