Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A homoszexuális pároknak hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A homoszexuális pároknak hogy lesz gyerekük?

Figyelt kérdés
2009. okt. 11. 14:55
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
19%

Szerintem nem kéne senkit örökbe fogadniuk, nem azért mert tiltja a törvény hanem mert belátják hogy nem egészséges a gyereknek ezt látni...

Alapból nincs bajom a búzákkal, én toleránsnak érzem magam, de akik felvonulgatnak, összeházasodni akarnak meg örökbe fogadnak, azokat minden szívfájdalom nélkül a túlvilágra küldeném...

2010. jan. 4. 19:40
 32/39 anonim ***** válasza:
8%

én nem engedném! egészséges lelki fejlődéshez kell az anyai és apai modell IS!

pszichológus

2010. jan. 4. 19:42
 33/39 anonim ***** válasza:
59%
Nem olvastam el válaszokat, mert sok van , de nagy része csak vita szal leírom én is.Örökbefogadás, béranya.2 nőnek viszont lehet közös gyereke, de csakis nő lehet az utód így(aki nem hiszi nézzen utána vannak rá már eljárások).
2010. jan. 4. 20:04
 34/39 anonim ***** válasza:
37%
Megfogják a varázsceruzát és rajzolnak maguknak egyet.
2010. jan. 4. 20:39
 35/39 anonim ***** válasza:
100%
Én hallottam olyat hogy egy leszbikus pár úgy csinálta,hogy az egyik nőtől vettek egy petesejtet, megtermékenyítették egy spermabankból kivett spermiummal. Ezt az egészet úgy mint a lombikbébi programban, szal mesterségesen, és aztán a másik nőnek ültették be,a megtermékenyített petesejtet. Így tulajdonképpen mindkettőjüké volt a gyerek.
2010. jan. 4. 22:31
 36/39 anonim ***** válasza:
100%

1. Leszbikus nők esetén mesterséges megtermékenyítéssel. Ha még nem élsz együtt azonos nemű pároddal, a magyar törvények szerint is jogosult vagy mesterséges megtermékenyítésre. Ha már igen, külföldön legtöbbországban akkor is igénybe veheted.

2. Örökbefogadással. Magyarországon a törvének nem tiltják, hogy melegek egyénileg örökbefogadjanak. Ebben az esetben ugyan csak a pár egyik tagja lesz a gyermek szülője, de az örökbefogadást arra hivatkozva, hogy meleg párról van szó, nem lehet megakadályozni.

3. Ismerőssel/ismerős párral. Sok leszbikus/meleg pár vállal úgy gyereket, hogy a gyermek vérszerinti apja/anyja egy ismerős, aki a gyermek életében nem szülőként, hanem "nagynéniként/nagybácsiként" vesz részt. Arra is számos példa van, hogy egy meleg és egy leszbikus pár áll össze, és közösen nevelik a gyermeket.

2010. febr. 16. 17:15
 37/39 anonim ***** válasza:
100%
Ha nekem lenne gyerekem, én biztos egy szegény árvát fogadnék! Azzal szapulnak minket, hogy nem tudunk gyereket nemzeni. És azok a heterók akik gyereket csinálnak aztán beadják az árvaházba? Álszent egy világban élünk...
2010. júl. 5. 01:08
 38/39 anonim válasza:
100%

Minden kedves embertársamnak, aki "k*rva anyád, hülye b*zi!" felszólalásokkal növeli az ország toleranciaszintjét, figyelembe ajánlanám a Queer as Folk avagy a Fiúk a klubból c. sorozatot. Abban az oldalom előforduló összes homoszexualitással kapcsolatos kérdésre választ kaptok. Nem mellesleg a történet is nagyon jó.

És csak, hogy ne offoljak:

Béranyák - melegeknél. Spermadonorok - leszbikusoknál. Vagy, ami már elhangzott: Egy előző kapcsolatból született gyermek közös felnevelése, örökbefogadás, vagy ott van még a 3 szülő megoldás.

És még annyit hozzátennék, hogy akár a homoszexuálisok mellett "érveltek" a hozzászólásokban, akár ellene, egymás anyjának szidása, bármennyire is jogosnak/helyesnek tűnik, nem vezet sehova.

Egy 14 éves lány.

2010. júl. 29. 13:50
 39/39 anonim válasza:
Ezek a segf@jek mèrt cinkelik a más idenditàsu ??! O.o ... az isten nem bottal ver remèlem az lesz homár" aki számotokra a legkedvesebb!! Most komolyan egy ijen sz@r oldalon is arrol kell szolnia mindenek h ti h taposátok a másfajtákat??? Elöbb nèzetek körül a saját tájèkotokon fogadok h nem valami csudás a hejzet... szànalmasak vagytok... ekora ügyet kompenzálni azèrt siralmas... mindenki maga dönti em h hogyan èli a világát ès azt is h hogy neveli a gyermekèt. Nem feltètlen kell egy meleg párközt felnött gyermeknek másnak lenni. Itt jön h egy heteroszexualitásu "normális" családban felnöt nö/fèrfi mint ahogy számtalan pl.is van rá homoszexualis lesz. Ès kinek mi a problèmája???? Nem te èled az èletèt szoval tipli az ijen szemre hányo ivadèkoknaak!! -.-'
2015. jan. 25. 16:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!