Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A homoszexuális pároknak hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A homoszexuális pároknak hogy lesz gyerekük?

Figyelt kérdés
2009. okt. 11. 14:55
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
100%
16:22 ezt benézted, az szdsz-t sose támogattam, ugyanis a melegek ügyénél is van fontosabb, az ország ügye, amit ez a csaló tolvaj banda nem szolgál.
2009. okt. 11. 16:26
 22/39 anonim ***** válasza:
88%
milyen jo lenne ha elvalnanak a szuleitek es anyad 0ssze jonne egy masik novel...ha apad lennek mar nem elnel...
2009. okt. 11. 16:26
 23/39 anonim ***** válasza:
90%
16:26 Nem néztem be, mert én is pont ezt mondtam, hogy nem támogatod őket. (Egyébként én sem, csak megemlítettem, mert te még nem láttál embert akik támogatnák a melegeket, de tájékoztatásképpen, a szadesz tele van ilyenekkel)
2009. okt. 11. 16:32
 24/39 anonim ***** válasza:
46%

Az már más tészta,nyugodtan összejohet mostmár, felnevelet becsületesen szal...

De mostmár biztos vagyok benne h te egy ratyi vagy h ennyire véded őket:)Érdekes senki nem háborodik fel csak te:)

Mellesleg a melegekkel nicns bajom tőlem úgy kur*ják egymást seggbe ahogy akarják,de ez h nekik gyerek kell ez azért túlzás!

és még h te nem vagy meleg XD

2009. okt. 11. 16:42
 25/39 anonim ***** válasza:
56%
nem vok meleg kepzeld van baratnom 3 eve es szeretem te kocsog...ense baszlak le mert egy gec* par*sztnak szulettel
2009. okt. 11. 16:50
 26/39 anonim ***** válasza:
34%
A legjobb lenne,ha sehogy.Szerintem visszataszító már ez a fenenagy liberalizmus,hogy a természet rendjét is felrugjuk:S Jó,jó értem én,a homoszexualitás normális,előforudló jelenség,de az hogy gyereket nevelnek nem az.
2009. okt. 11. 17:24
 27/39 anonim ***** válasza:
0%
Ha nem vagy meleg miért vagy ennyire felháborodva??érdekes senki nem állt nekem ennyire mint te!vagy a családban van meleg és ezért érint rosszul??tuti van valami:)
2009. okt. 11. 19:30
 28/39 anonim ***** válasza:
48%

Tisztelt fékezett habzású intelligenciával felszerelt borderline szélsőjobbos csürhe!

Nem csak a melegeket/rokonaikat zavarhatja, amikor valaki kib___ott primitivitásról tanúságot téve szid valakiket, akik aztán igazán nem ártanak neki, meg senki másnak sem. Lehetséges bizonyos jóérzéssel viseltetni az embertársak iránt, még akkor is, ha nem oszják a szexuális preferenciájukat, vagy esetleg nem tartoznak egy kisebb séghez sem, de kiállnak mások mellett.

Megfordítanám a dolgot egy pillanatra, miért utáljátok ennyire betegesen a melegeket? Lehetséges lenne, hogy valami irtózatos lefojtás eredménye, ami miatt nem tudtok megbirkózni a jelenséggel?

És ne aggódjatok, attól hogy két b_zi nevel fel egy gyereket, nem lesz belőle homokos. Ez nem olyan dolog, amit el lehet kapni/lesni valakitől.

További kérésem, ne vezessétek le a pedofilokat belőlük, mert teljesen más dolog. Egy meleg pár két felnőtt, testével rendelkező ember, akik úgy döntenek, hogy a saját nemüket választják, a pedofilok esetében szerencsétlen gyereknek nincs döntése, kényszerítik rá (talán ezért is bűncselekmény, a fentebbivel ellentétben)

2009. okt. 12. 00:14
 29/39 anonim ***** válasza:

Na persze, és azért kezd el ő is anyázni mert annyira zavarja!

mellesleg megmondtam,nekem alapjáraton nincs bajom a buz*ikkal, de ne fogadjanak örökbe senkit!

2009. okt. 12. 13:40
 30/39 anonim ***** válasza:
A gyerek szempontjából rossz példa aláírom ,de azért még mindig jobb ott mint a nevelő otthonban.
2010. jan. 4. 19:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!