Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A homoszexuális pároknak hogy lesz gyerekük?
Az már más tészta,nyugodtan összejohet mostmár, felnevelet becsületesen szal...
De mostmár biztos vagyok benne h te egy ratyi vagy h ennyire véded őket:)Érdekes senki nem háborodik fel csak te:)
Mellesleg a melegekkel nicns bajom tőlem úgy kur*ják egymást seggbe ahogy akarják,de ez h nekik gyerek kell ez azért túlzás!
és még h te nem vagy meleg XD
Tisztelt fékezett habzású intelligenciával felszerelt borderline szélsőjobbos csürhe!
Nem csak a melegeket/rokonaikat zavarhatja, amikor valaki kib___ott primitivitásról tanúságot téve szid valakiket, akik aztán igazán nem ártanak neki, meg senki másnak sem. Lehetséges bizonyos jóérzéssel viseltetni az embertársak iránt, még akkor is, ha nem oszják a szexuális preferenciájukat, vagy esetleg nem tartoznak egy kisebb séghez sem, de kiállnak mások mellett.
Megfordítanám a dolgot egy pillanatra, miért utáljátok ennyire betegesen a melegeket? Lehetséges lenne, hogy valami irtózatos lefojtás eredménye, ami miatt nem tudtok megbirkózni a jelenséggel?
És ne aggódjatok, attól hogy két b_zi nevel fel egy gyereket, nem lesz belőle homokos. Ez nem olyan dolog, amit el lehet kapni/lesni valakitől.
További kérésem, ne vezessétek le a pedofilokat belőlük, mert teljesen más dolog. Egy meleg pár két felnőtt, testével rendelkező ember, akik úgy döntenek, hogy a saját nemüket választják, a pedofilok esetében szerencsétlen gyereknek nincs döntése, kényszerítik rá (talán ezért is bűncselekmény, a fentebbivel ellentétben)
Na persze, és azért kezd el ő is anyázni mert annyira zavarja!
mellesleg megmondtam,nekem alapjáraton nincs bajom a buz*ikkal, de ne fogadjanak örökbe senkit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!