Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A homoszexuális pároknak hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A homoszexuális pároknak hogy lesz gyerekük?

Figyelt kérdés
2009. okt. 11. 14:55
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
80%

Nekik sehogy, más gyerekét nevelik fel.

Azért.. eléggé gáz már ez a "toleráns világ", hogy már a családmodellt is fel lehet rúgni. A világ úgy állt be, hogy csak pasinak és csajnak lehessen egymástól gyereke, és az a normális.

2009. okt. 11. 15:50
 12/39 anonim ***** válasza:
50%

Szülésznő!!! nyugodj meg! ez egy retek buz*i aki annyira szid minket:)

igen biztos nem lesz meleg a gyerek; akit két pasi nevel fel, meg azt látja nap mint nap h apu csokolja aput:)

és hiába pofáznak a buz*ik a gyereknek joga van normális családban felnőni, ami jobb helyen úgy néz ki h Nő és egy Férfi!de hát ez a bu*zit nem érdekli csak h ő tudjon babázni!

Mellesleg aki annyira támogatja ezt a dolgot, majd akkor rájön mikor kiderül h két pedofil összeállt h ők milyen szép család, aztán örökbefogadnak egy gyereket! na majd akkor köpjétek magatokat szembe

2009. okt. 11. 16:14
 13/39 anonim ***** válasza:
80%
mikoze van a pedofilnak a melegekhez???
2009. okt. 11. 16:16
 14/39 anonim ***** válasza:
36%

Normális ember azaz nem meleg ennyire nem veszi fel azt, ha a melegeket támadják, h még anyázzon is:S szal szerintem is homár,

leglábbis az én környezetemben még senkitől nem hallottam azt h jaj ezek a szemetek miért támadják szegény melegeket:P

2009. okt. 11. 16:18
 15/39 anonim ***** válasza:
88%

Ja, mert az 50%-ban válással végződő heteróházasságok, és az ebből eredő csonka családok, az normális. Sőt az is normális, hogy nevelőotthonokban, intézetekben nőnek fel a gyerekek, biztosan jobb helyük van ott, mint egy gondoskodó, otthont biztosítani képes meleg párnál...

Kérdésfeltevő: Országfüggő. Magyarországon egy meleg pár egyik tagja "egyedülállóként" örökbefogadhat egy gyereket, vagy olyan is előfordul, hogy korábbi házasságából származó gyereket ketten nevelnek.

Ezenkívül még létezik béranyaság (Mo.-n nem jellemző), ill. leszbikus pároknál lehet olyan, hogy egyikük mesterséges megtermékenyítéssel esik teherbe.

Viszont minden ilyen esetben a párnak csak az egyik tagja lehet hivatalosan a gyerek gyámja.

2009. okt. 11. 16:19
 16/39 anonim ***** válasza:
31%
Mondjuk az Te nagyon hülye h összeáll két pedofil kiadják magukat melegnek, bár sok esetben nem is kell mert azok, de teljesen midnegy a lényeg az h örökbefogadnak ők is egy gyereket....de hát ez a Te agyadig nem jut el mert olyan hül*ye vagy mint a pi*csa
2009. okt. 11. 16:20
 17/39 anonim ***** válasza:
26%

16:18 Hát te se az szdsz támogatók népes táborát gyarapítod Xd Ott mindenki a melegek jogaiért harcol.

Egyébként leírnátok az időpontokat, hogy konkrétan kit szidtok? Mert nekem nem tejesen tiszta.

2009. okt. 11. 16:22
 18/39 anonim ***** válasza:
42%
Baz*dmeg inkább váljon el az anyám meg apám, mint h két bu*zi neveljen fel!
 19/39 anonim ***** válasza:
96%
Ja, és a pedofil témához még annyit, hogy a pedofília ált. "családban marad", azaz a gyerekek a vér szerinti rokonoktól vannak a legnagyobb veszélyben. De ha egy pedofil mindenáron örökbe akar fogadni, megteheti azt egyedülállóként is. Ennyit erről.
 20/39 anonim ***** válasza:
47%

Én az vagyok aki mondta h moslék nők(akik pénzért gyereket szarnak)meg vannak a bu*zik!

meg én verem magam annyira h nem kellene ez az örökbefogadós dolog:) jelen esetben h inkább váljanak el anyámék és élek az ÉDESANYÁMMAL egyedül mitn holmi bu*zival

2009. okt. 11. 16:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!