Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A homoszexuális pároknak hogy lesz gyerekük?
Nekik sehogy, más gyerekét nevelik fel.
Azért.. eléggé gáz már ez a "toleráns világ", hogy már a családmodellt is fel lehet rúgni. A világ úgy állt be, hogy csak pasinak és csajnak lehessen egymástól gyereke, és az a normális.
Szülésznő!!! nyugodj meg! ez egy retek buz*i aki annyira szid minket:)
igen biztos nem lesz meleg a gyerek; akit két pasi nevel fel, meg azt látja nap mint nap h apu csokolja aput:)
és hiába pofáznak a buz*ik a gyereknek joga van normális családban felnőni, ami jobb helyen úgy néz ki h Nő és egy Férfi!de hát ez a bu*zit nem érdekli csak h ő tudjon babázni!
Mellesleg aki annyira támogatja ezt a dolgot, majd akkor rájön mikor kiderül h két pedofil összeállt h ők milyen szép család, aztán örökbefogadnak egy gyereket! na majd akkor köpjétek magatokat szembe
Normális ember azaz nem meleg ennyire nem veszi fel azt, ha a melegeket támadják, h még anyázzon is:S szal szerintem is homár,
leglábbis az én környezetemben még senkitől nem hallottam azt h jaj ezek a szemetek miért támadják szegény melegeket:P
Ja, mert az 50%-ban válással végződő heteróházasságok, és az ebből eredő csonka családok, az normális. Sőt az is normális, hogy nevelőotthonokban, intézetekben nőnek fel a gyerekek, biztosan jobb helyük van ott, mint egy gondoskodó, otthont biztosítani képes meleg párnál...
Kérdésfeltevő: Országfüggő. Magyarországon egy meleg pár egyik tagja "egyedülállóként" örökbefogadhat egy gyereket, vagy olyan is előfordul, hogy korábbi házasságából származó gyereket ketten nevelnek.
Ezenkívül még létezik béranyaság (Mo.-n nem jellemző), ill. leszbikus pároknál lehet olyan, hogy egyikük mesterséges megtermékenyítéssel esik teherbe.
Viszont minden ilyen esetben a párnak csak az egyik tagja lehet hivatalosan a gyerek gyámja.
16:18 Hát te se az szdsz támogatók népes táborát gyarapítod Xd Ott mindenki a melegek jogaiért harcol.
Egyébként leírnátok az időpontokat, hogy konkrétan kit szidtok? Mert nekem nem tejesen tiszta.
Én az vagyok aki mondta h moslék nők(akik pénzért gyereket szarnak)meg vannak a bu*zik!
meg én verem magam annyira h nem kellene ez az örökbefogadós dolog:) jelen esetben h inkább váljanak el anyámék és élek az ÉDESANYÁMMAL egyedül mitn holmi bu*zival
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!