Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy Szexisten vagyok, de rasszista is, ez kizáró ok nálatok csajok? 23F
Figyelt kérdés
Csak egy fajt utálok és csak is személyes tapasztalatok sokasága végett.2013. jún. 16. 23:40
1/22 anonim válasza:
Magyarországon a cigányokkal szemben nincsen rasszizmus, csak jogos előítélet.
2/22 anonim válasza:
A kettőből gyanítom, csak az egyik igaz...
3/22 anonim válasza:
Honnan veszed, hogy szexisten vagy? Ha lányok mondták, akkor lehet csak azért mert nem akartak megbántani.
4/22 A kérdező kommentje:
2-nak: de rasszista is vagyok, nem tagadom.
2013. jún. 16. 23:44
5/22 anonim válasza:
Akinek a szex számít csak, az pont lesz@rja.
6/22 acelsziv válasza:
Szexisten... :D :D Az olyan nők szemében, akiknek mindegy, csak már legyen valami :D
7/22 anonim válasza:
én is csak egy fajt utálok,azok a rasszisták,azt meg kizártnak tartom hogy egy szexisten pasi itt b*ssza el az idejét^^
8/22 anonim válasza:
az.. Szexisten.. én meg halálisten.. na ki nyert?
9/22 anonim válasza:
ugyanakkora baj, h ezt hiszed magadról, h szexisten vagy, minth rasszista is.
én meg az ilyen beképzelt majmokat utálom, mint te vagy
10/22 anonim válasza:
"én is csak egy fajt utálok,azok a rasszisták,azt meg kizártnak tartom hogy egy szexisten pasi itt b*ssza el az idejét^^"
Én többet is, de a libsi vezet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!