Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki tud adni tanácsot? Nem tudom mit csináljak.
3 hete kb. megismertem egy nagyon aranyos lányt, itt lakik a szomszédban. Egyre többet beszélgettünk, és már odáig jutottunk, hogy meg is csókoltam.. Egy baj van csak: van barátja. A barátja olyan 200 km-re lakik, de minden hétvégén megy hozzá, most is ott van, és mivel itt a nyári szünet az iskolában, csütörtökig elvileg haza sem jön.. Döntés elé állítottam, hogy most hétvégén döntse el mit szeretne. Azt mondta, hogy nem akar elveszíteni és én sem őt, nagyon megszerettem.. Tudom, hogy csúnya dolog belerondítani más kapcsolatába, de szerintem ez nem csak egy személyen múlik. Most nem tudom mit csináljak, minden percben csak rá tudok gondolni, ha valaki volt ilyen helyzetben, legyen szíves tanácsot adni.. előre is köszönöm!
20/F
A következetes magatartást tanúsítottad, helyes, ez férfias!
Döntse el mit akar, ne legyél pótlék. Ha annyira szeretné a barátját akkor nem engedte volna hogy megcsókold, gondolom viszonozta a csókot. Meg 200 km...miről beszélünk, te meg ott laksz a szomszédban XD
De igen először eszembe jutott ez is, de nekem azt mondta, hogy nagyon lelkiismeret furdalása van így is és ezért addig ne csináljunk semmit, amíg nem dönt. Most tűkön ülök, hogy történjen már valami, tegnap óta nem beszéltünk..
#1:
igen viszonozta a csókot.. de nem csak úgy, éreztem, hogy mindjárt kigyullad körülöttünk minden..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!