Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet "normálisan" szeretni egy nőt?

Figyelt kérdés

Tudom viccesen hangzik a kérdés, de arról van szó, hogy ugye bár a legtöbb srác írta itt, hogy ölelgetné, puszilgatná, meg hozzábújna a párjához, de ez tudtommal nem annyira "férfias" hozzáállás. A normálisabb meg az, hogy mindent megadna (vagy legalább megpróbálna megadni), ajándékokkal, meg bókokkal halmozná el, de az "papucs" kategória lenne ami úgy szintén taszítja a nőket.

Akkor igazából, hogy lehet normálisan szeretni egy nőt?

2013. jún. 16. 20:00
 1/10 anonim ***** válasza:
A kedvében kell járni de ne veszítsd el közben önmagad. Azt szerette meg aki vagy és nem azt akivé változtathat. Mindig figyeld hogy mire van szüksége, persze ehhez ismerni kell. Van amikor romantikára vágyik van amikor meg hülyéskedésre. legyél férfi mellette tud megvédeni ha kell érezze magát biztonságban és különlegesnek. Legyél megértő és vicces, állj mellette ha kell és segítsd elérni a célját. Hagyd hogy ezt önállóan tegye de közben biztasd.
2013. jún. 16. 20:06
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

"nem annyira "férfias" hozzáállás"

Miért? mi lenne az? ha hazamenne és arcbaverne 3 percenként az elég férfias lenne? .

Szerintem a szeretet kölcsönös és mind 2 fél örömére kellene hogy szolgáljon. ha neked nem jön be az ölelgetés és a puszilgatás akkor te egy agressziv álatot keresel aki napi 3x megkalapál.

2013. jún. 16. 20:07
 3/10 A kérdező kommentje:
Férfi vagyok. és nincs párom. A kérdés csak felmerült bennem, mert a legtöbb csaj, nem szereti ezt a mézes-mázos hozzáállást, ezért kérdeztem rá, hogy hogyan lehet normálisan szeretni egy nőt?
2013. jún. 16. 20:09
 4/10 anonim ***** válasza:

igy már más a leányzó fekvése..

nos a legtöbb nö szereti. csak pont nem abbol a sokbol találtál meg egyet...

2013. jún. 16. 20:14
 5/10 A kérdező kommentje:
Mondom, hogy nincs barátnőm.
2013. jún. 16. 20:16
 6/10 anonim ***** válasza:
kérdezte bárki is?
2013. jún. 16. 20:17
 7/10 A kérdező kommentje:
Nem, de mindenki úgy írta a válaszát nekem mintha lenne, és azért írtam, hogy tisztában legyenek a dolgokkal.
2013. jún. 16. 20:20
 8/10 anonim ***** válasza:
mert általánosságban fogalmaztak
2013. jún. 16. 20:21
 9/10 anonim ***** válasza:

Az ölelgetés-puszilgatás nálam alap, ez távolról sem nyálas vagy mézes-mázos. Jól írta az egyik válaszoló, nemtől függetlenül azért a legtöbb embernek jól esik a gyengédség a párjától.

De persze ez is igényfüggő, valakit egy szép ruhával, valakit egy drága autóval tudsz levenni a lábáról, én pl. a Barbie-babákat és plüssöket szeretem :D :D (nem tizenéves vagyok...) Ugyanígy valaki kiakad, ha sír a férfi, és elvárja a macsós viselkedést, én meg pl. attól hatódok meg mindig, hogy milyen kedves, törődő (és érzékeny) párom van.

2013. jún. 16. 20:40
 10/10 A kérdező kommentje:
Az jó. :) És nem sértésből akartam írni ezt a mézes-mázos dolgot, csak valahogy ez jött le a kérdéseknél amelyeket olvasgattam.
2013. jún. 16. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!