Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet "normálisan" szeretni egy nőt?
Tudom viccesen hangzik a kérdés, de arról van szó, hogy ugye bár a legtöbb srác írta itt, hogy ölelgetné, puszilgatná, meg hozzábújna a párjához, de ez tudtommal nem annyira "férfias" hozzáállás. A normálisabb meg az, hogy mindent megadna (vagy legalább megpróbálna megadni), ajándékokkal, meg bókokkal halmozná el, de az "papucs" kategória lenne ami úgy szintén taszítja a nőket.
Akkor igazából, hogy lehet normálisan szeretni egy nőt?
"nem annyira "férfias" hozzáállás"
Miért? mi lenne az? ha hazamenne és arcbaverne 3 percenként az elég férfias lenne? .
Szerintem a szeretet kölcsönös és mind 2 fél örömére kellene hogy szolgáljon. ha neked nem jön be az ölelgetés és a puszilgatás akkor te egy agressziv álatot keresel aki napi 3x megkalapál.
igy már más a leányzó fekvése..
nos a legtöbb nö szereti. csak pont nem abbol a sokbol találtál meg egyet...
Az ölelgetés-puszilgatás nálam alap, ez távolról sem nyálas vagy mézes-mázos. Jól írta az egyik válaszoló, nemtől függetlenül azért a legtöbb embernek jól esik a gyengédség a párjától.
De persze ez is igényfüggő, valakit egy szép ruhával, valakit egy drága autóval tudsz levenni a lábáról, én pl. a Barbie-babákat és plüssöket szeretem :D :D (nem tizenéves vagyok...) Ugyanígy valaki kiakad, ha sír a férfi, és elvárja a macsós viselkedést, én meg pl. attól hatódok meg mindig, hogy milyen kedves, törődő (és érzékeny) párom van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!