Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem vok normális. Mit tegyek? :S
van egy pasi akivel régebbben jártam,aztán bnőm elszedte tőlem...utána belátta h sokkal jobb vok mint bnőm..utánna kavartunk.. meg összevissza kavargattunk...és 1 honapja kb. megtaláltam azt a pasit akit álomba lehet kivánni.nem csal meg jólnézki,stb... és eza régebbi pasi ismét feltünt és szerelmet vallot és mondta h megvátlozik miattam. most tél ezt látom rajta. és én szentem megint szerelmes lettem belé..és most mit csináljak? dobjam a másikat:S? mert őt nem naon érzem h szeretném:S. és végre siekrült a régebbi pasit kiverni nagynehezen a fejemből.most meg feltünt és megint szeretem szentem.:S anyáámék naon nem birják a gyereket.meg félek h megfog csalni.nemugy mint a mostani pasim..
Segitsetek pls!! :(

Maradj a mostanival!!!!
Hidd el hogy jobb lesz!
Ez csak átmeneti állapot.Felejtsd el az exet.Szakits meg vele minden létező kapcsolatot!!!!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!