Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idegbeteg a barátom! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Másfél éve vagyok együtt a barátommal.Az elejétől fogva elég sok szabály van a kapcsolatunkban ami eddig működött is. Nem szereti azt sem ha köszönök egy fiúnak és igazából én sem örülök neki ha köszönget olyan lányoknak akihez semmi köze. Elég ízléstelen helyen lakunk ahol nem tudnak kettőig számolni így megbeszéltük hogy ismerősökön barátokon kívül nem foglalkozunk senkivel. Ez működött is,nagyon szeretem és nem érdekel rajta kívül senki más. De mégis megromlott a kapcsolatunk,eléggé elhanyagolt,én többször figyelmeztettem hogy így vége lesz de nem változott semmi,így szakítottam. Nagyon rossz volt mindkettőnknek a másik nélkül. Ő azóta teljesen megváltozott,egyáltalán nem bízik bennem és kibírhatatlan féltékeny lett. Egy osztálytársam utánam szólt hogy üzent a tanárom.Én válaszoltam hogy majd én megbeszélem a tanárommal nem kell futárszolgálat.Ezt elmeséltem a barátomnak és teljesen megőrült hogy leálltam egy másik fiúval.Ráírt az illetőre és elég csúnyán beszélt vele. A srác azt mondta a barátomnak hogy mi jóba vagyunk,de ez nem igaz!! Így ráírtam én is és megkérdeztem miért találta ki. A végén annyira felidegesítettem magam ezen hogy már vissza sem írtam egyiknek sem és kitöröltem az üzenetet amit a sráccal beszéltem,látni sem akartam.Erre később a barátom kiakadt hogy kitudja mit beszéltünk.Nagyon összevesztünk és egy buszmegállóban elkezdett folytogatni mindenki előtt. Korábban is ugyan ebben a témában összevesztünk és kék zöldre vert. Nagyon szeretem őt és nem akarom egyedül hagyni,tudom hogy beteg és segíteni akarok neki ebből kigyógyulni.De az a legnagyobb baj hogy ő ezt meg sem bánta,azt mondja megérdemeltem. Van még értelme küzdenem azért hogy megváltozzon a hozzáállása?? Ha orvoshoz fordulunk az segítene??:( Nagyon szeretem,mindent megpróbálnék :(
"Nem szereti azt sem ha köszönök egy fiúnak és igazából én sem örülök neki ha köszönget olyan lányoknak akihez semmi köze."
Egymást próbáljátok birtokolni, kisajátítani. Ez egy rakás sz@r, nem párkapcsolat!
"elkezdett folytogatni mindenki előtt. Korábban is ugyan ebben a témában összevesztünk és kék zöldre vert. Nagyon szeretem őt"
Te (de a barátod se) inkább ne vegyétek a szátokra azt a szót hogy szerelem mert gőzötök sincs róla mi az! Te is csak játszmázol: próbálsz lelkileg támaszkodni valakire aki megver, foJtogat, aztán majd jtszani fogod a szegény áldozatot az agersszor pasi árnyékában hogy sajnáljanak téged, pedig világos mint a nap hogy épeszű ember nem jön össze egy ilyen állattal.
Meg se próbállak lebeszélni erről a vadb@romról mert csak a kifogások fognak jönni tőled meg a hazudozás (önmagad előtt is) hogy mennyire szereted őt. Zsák meg a foltja, na viszlát.
2013. jún. 16. 18:35
12/21 anonim válasza:
Szerintem te is idegbeteg vagy, menjetek el orvoshoz mindketten.
2013. jún. 16. 18:36
13/21 A kérdező kommentje:
Múlthét pénteken ütött meg és akkor otthagytam.De írt hogy bármit megtesz amit kérek ha adok még egy esélyt. Én azt mondtam neki hogy akkor hétfőn(holnap) menjünk el orvoshoz. És ő rögtön bele is egyezett.
2013. jún. 16. 18:36
14/21 anonim válasza:
Hát... bocs, de te vagy a hülye, ha azt hiszed, hogy várhatsz valamit ettől az embertől. én a helyedben menekülnék, amilyen gyorsan csak tudok, de te tudod.
2013. jún. 16. 18:37
15/21 anonim válasza:
Én nem adnék új esélyt, de te tudod. Ha tudja, hogy baja van, mehetett volna előtte is orvoshoz, nem addig várni, amíg téged bántalmaz
2013. jún. 16. 18:38
16/21 anonim válasza:
szakíts vele... majd ha ő magától elmegy orvoshoz és kezelteti magát és nem csak ígérget akkor állj vele szóba.. bár én olyannal aki meg ver meg fujtogat soha többé nem állnék szóba, nem hogy újra járni vele...
2013. jún. 16. 18:45
17/21 anonim válasza:
Az orvosi kezelés 1 idő után elmúlik
2013. jún. 16. 19:50
18/21 acelsziv válasza:
Láttunk már olyat, hogy egy ilyen "párkapcsolatnak" "szerelemféltésből elkövetett emberölés" lett a vége.
Ezt akarod?
2013. jún. 17. 00:33
19/21 anonim válasza:
Na mi a helyzet? Irj, hogy voltatok e dokihoz, de őszintén!
2013. jún. 17. 10:03
20/21 anonim válasza:
Ha nem vagy mazohista, addig menekülj, amíg nem késő! Ezek a típusú "emberek" verik a családjukat! Akkor már nagyon nehéz lesz, mert azt fogadod el "normálisnak", hogy vernek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!