Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha meghalna a párod kinthagyná...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha meghalna a párod kinthagynád fb-n hogy kapcsolatban vagy vele?

Figyelt kérdés
Tudom hogy a fb lenne az utolso dolog ami erdekelne, de azert kivancsi vagyok, kinek mi a velemenye :)
2013. jún. 16. 11:57
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
törölném magam, bár nincs is facebookom
2013. jún. 16. 11:58
 2/14 anonim ***** válasza:
53%

én szerintem le is törölném magam fészbukról. érzéketlen kérdés ez, tény, ami tény

16/f

2013. jún. 16. 11:58
 3/14 anonim ***** válasza:
a legfontosabb...
2013. jún. 16. 11:59
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
ahogy mondod.. ez lenne az utolsó dolog amivel foglalkoznék.
2013. jún. 16. 11:59
 5/14 anonim ***** válasza:
47%
Szerintem egy ideig igen, a gyász miatt. Néhány hónap, amíg túlteszem magam a dolgon... aztán persze törölném. De ezt úgy mondom, hogy nincs tapasztalatom a dologban, szóval egy ilyen váratlan, kirívó esetben nem tudom hogy reagálnék, lehet teljesen másképp... nem tudom.
2013. jún. 16. 12:03
 6/14 anonim ***** válasza:
Egyébként is pont leszarom a facebookot.Csak 1 nővel beszélek ott,aki lesz majd a barátnőm(remélem).De ilyen dolgok után nem akarnék egy jó ideig se túllépni rajta,se csajozni,csak emlékezni rá.Nem hinném,hogy valaha is azon gondolkodnék,hogy facebook-kapcsolat...Amikor élettársam volt,akkor se volt kiírva,hogy kapcsolatban.Mert ez magánügy,ha akarja valaki tudni,kérdezze meg.
2013. jún. 16. 12:04
 7/14 anonim ***** válasza:

Én ebbe nem is tudok, nem is akarok belegondolni.

De az egyik ismerősömnek kb. két hónapja halt meg a vőlegénye egy autóbalesetben. Közelről nem ismerem a lányt, de facebookon szinte minden nap kirakott a sráccal kapcsolatos idézetet, közös képeket töltött fel, stb. Egy hónap telt el, amikor levette fb-ról, hogy kapcsolatban van a sráccal. Meg lecserélte a borítóképét, korábban azzal is a sráccal volt, most a barátnőivel egy vidámabb kép. Most nem nem is írogat naponta idézeteket, csak néha-néha. Azt nem tudom, hogy a való életben hogy érzi magát, hogy boldogul, mert annyira nem ismerem.

23/L

2013. jún. 16. 12:05
 8/14 anonim ***** válasza:
magamat az életből...................
 9/14 anonim ***** válasza:

Kapcsolat törlése, és az adatlapját törölném...

Elég érdekes lenne ha még hónapokkal a halála után még meg lenne az adatlapja, és fészen meg az jönne velem szembe, hogy lájkolt valamilyen oldalt... (vannak ilyen progik a face-n)

10/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a valaszokat, azt hiszem en is torolnem magam, vagy legalabbis inaktivva tennem egy jo ideig.
2013. jún. 16. 12:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!