Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ki szeretne egy szegedi 17éves fiúval ismerkedni? Mert én szeretnék már egy normális párkapcsolatot egy normális kedves őszinte lánnyal aki szegedi is :D
Egy újabb indokolatlan oltás. Alanya szintén kritikus pont alatt helyezkedik el az intelligencia mércéjén, így sajnos túl hülye ahhoz, hogy álláspontjának hitelt adjon. Továbbra is "Csak a legretardáltabbak szoktak indokolatlan sértésekkel dobálózni, amikor már kifogytak az érvekből." ideológiát alkalmazza.
Anonymusgirl: Kérdezőnek felcsillant a szeme (látja hogy lány vagy és szegedi), hogy most hátha szerencséje lesz és becsajozhat :'D Ezért játssza most a hőst. Bár nem tudom.. szerintem inkább hagyd, azért ennyi büszkeséged csak van, hogy ne egy ennyire agyilag 0 vérpistike szedjen föl. :D 13 éves szint, bár itt még elnézést kérek a normális 13 évesektől :D Meg szerintem a való életben nem ilyen menő;)
Atyavilág, mennyire igénytelen az írásod már.. tiszta hányadék, én általában nem vagyok nyelvnáci, de ez egy egyes alá. :D
"Ez annyira süket duma volt, hogy már erőlködve se lehetnél szánalmasabb." <- itt tévedtem, van lejjebb.:D Szinte az elejétől kezdve könyörögsz, hogy "nyeem engem nem éjdekej hagyjál békén" Hisztizel mint egy 8 éves "kis pisis", és ugatsz az elejétől kezdve ok nélkül. (Nem hogy megköszönnéd, hogy szólok hogy valaki valszeg szopat), nekiállsz rinyálni, erre a rengeteg nyafi után pimaszkodsz hogy szembe nem merném ezeket mondani? LOL:D De kisfiam, te vered a nyálad a gép mögül kettőnk közül, képzavarban vagy, én csak röhögök rajtad. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!