Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol érdemes normális párkapcsolatot keresni?
Diszkóba már nem járok, meg az amúgy is az 1 éjszakások gyűjtő helye,(pardon a kifejezésemért)meg oda inkább szórakozni járnak az emberek.
Melyik az a hely ahova érdemes be nézni, normál párkapcsolat céljából? Mert már a magány nagyon emészt. :S
22/F
Az nekem már csak egy "szép álom", mivel a barátaim a munka, és párkapcsolatuk miatt (leginkább) kikoptak mellőlem. Így nincsenek egyáltalán sem barátaim. :S
Őszintén megmondva itt is szívesen ismerkednék lányokkal, ha adódna rá lehetőség. :)
Értem, és köszönöm a választ. :)
Még annyit megkérdeznék, hogy az ingyenes társkereső volt, mert ha fizetős akkor meg se próbálom. :D
Hát ha szeretsz fórumozni és megmutatod a stílusodat és van benned kezdeményezőkészség, tehát ha valaki érdekel, akkor veszed a bátorságot és a tetterőt, hogy kimutasd neki és kezdeményezz nála találkákat és végül a kapcsolatot, akkor mért ne lenne jó a net?:)
Meg bárhol, ahova rendszeresen járnak az emberek, pl. minden szerdán a sakkszakkörbe...:)
Én mégis megpróbálom. :)
Mást nem tehetek mert a magány ledarál belülről, akár tetszik nekem akár nem, és ez ellen akarok harcolni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!