Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék belőle mielőbb kiszeretni?
8 hónap után, szakítottunk barátnőmmel (Ő volt az első mindenben), 4 napja vagyunk külön, de az utolsó fél hónap már nem volt valami jó:( Ma Ő már más fiúval találkozott. Napok óta hiányzik már iszonyatosan, szobámban minden rá emlékeztet. Nagyon szeretem, de Ő azt mondja, engem ő már nem szeret egyáltalán. Én meg itthon szomorkodom miatta. Barátaimmal voltam sokszor, de nem igen tudták terelni a figyelem szegények.:S Hiába próbálkoztak.:| Hogyan tudnám enyhíteni a felé irányuló szeretetemet? Tippeket szeretnék kérni.
Tudom, hogy ezt nekem kell megoldanom, csak jó lenne ha leírnátok, hogy ti hogyan szoktátok ezt "túlélni".

Akkor ma hívd fel az egyik barátodat és menjetek el valahova v egymáshoz és beszélgessetek, öntsd ki neki a szívedet, persze nem ugyanaz mintha a barátnőd lenne, de ő mindig is ott volt és lesz neked :)
Amúgy meg ki tudja, h mit hoz a jövő, ha nem beszéltek pár napig esetleg 1-2hétig lehet, h rájön, hogy hiányzol neki és elkezd keresni v akármi, kiszámíthatatlan ez az egész, h mi fog történni épp ezért izgi még ha rossz is. Én is újra összejöttem a barátommal, pedig két és fél hónap szünet volt köztünk igaz h ezalatt az idő alatt kb mindennap beszéltünk meg találkozgattunk is, de csak barátilag...de azért a kézfogás az megvolt. Aztán újra együtt :) Úgyh ki tudja h nálad mi lesz, attól még, h mással találkozgat nem nagyon jelent semmit sem, de ki tudja, mondjuk az viszont nagyon nem jó, h csomót hazudott neked :S ... de igen jobb lesz, csak idő :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!