Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tudnék belőle mielőbb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék belőle mielőbb kiszeretni?

Figyelt kérdés

8 hónap után, szakítottunk barátnőmmel (Ő volt az első mindenben), 4 napja vagyunk külön, de az utolsó fél hónap már nem volt valami jó:( Ma Ő már más fiúval találkozott. Napok óta hiányzik már iszonyatosan, szobámban minden rá emlékeztet. Nagyon szeretem, de Ő azt mondja, engem ő már nem szeret egyáltalán. Én meg itthon szomorkodom miatta. Barátaimmal voltam sokszor, de nem igen tudták terelni a figyelem szegények.:S Hiába próbálkoztak.:| Hogyan tudnám enyhíteni a felé irányuló szeretetemet? Tippeket szeretnék kérni.

Tudom, hogy ezt nekem kell megoldanom, csak jó lenne ha leírnátok, hogy ti hogyan szoktátok ezt "túlélni".

2009. okt. 10. 22:15
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Akkor ma hívd fel az egyik barátodat és menjetek el valahova v egymáshoz és beszélgessetek, öntsd ki neki a szívedet, persze nem ugyanaz mintha a barátnőd lenne, de ő mindig is ott volt és lesz neked :)

Amúgy meg ki tudja, h mit hoz a jövő, ha nem beszéltek pár napig esetleg 1-2hétig lehet, h rájön, hogy hiányzol neki és elkezd keresni v akármi, kiszámíthatatlan ez az egész, h mi fog történni épp ezért izgi még ha rossz is. Én is újra összejöttem a barátommal, pedig két és fél hónap szünet volt köztünk igaz h ezalatt az idő alatt kb mindennap beszéltünk meg találkozgattunk is, de csak barátilag...de azért a kézfogás az megvolt. Aztán újra együtt :) Úgyh ki tudja h nálad mi lesz, attól még, h mással találkozgat nem nagyon jelent semmit sem, de ki tudja, mondjuk az viszont nagyon nem jó, h csomót hazudott neked :S ... de igen jobb lesz, csak idő :)

2009. okt. 11. 02:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!