Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tudnék belőle mielőbb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék belőle mielőbb kiszeretni?

Figyelt kérdés

8 hónap után, szakítottunk barátnőmmel (Ő volt az első mindenben), 4 napja vagyunk külön, de az utolsó fél hónap már nem volt valami jó:( Ma Ő már más fiúval találkozott. Napok óta hiányzik már iszonyatosan, szobámban minden rá emlékeztet. Nagyon szeretem, de Ő azt mondja, engem ő már nem szeret egyáltalán. Én meg itthon szomorkodom miatta. Barátaimmal voltam sokszor, de nem igen tudták terelni a figyelem szegények.:S Hiába próbálkoztak.:| Hogyan tudnám enyhíteni a felé irányuló szeretetemet? Tippeket szeretnék kérni.

Tudom, hogy ezt nekem kell megoldanom, csak jó lenne ha leírnátok, hogy ti hogyan szoktátok ezt "túlélni".

2009. okt. 10. 22:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
idő
2009. okt. 10. 22:55
 2/11 anonim ***** válasza:
Amikor mi szakítottunk a barátommal az első 4napban iszonyúan rosszul voltam, enni nem ettem csak ittam, aludni is alig aludtam, és magamban pityeregtem állandóan, aztán kisírtam magam valakinek és onnantól kezdve jobban lettem, nagyon sokat segített h valakinek kisírhassam magam és h beszélgessek erről és h pozitívan nézhessek előre. És igen az idő-rengeteget segít, csak ilyenkor lassan telik :S
2009. okt. 10. 23:02
 3/11 A kérdező kommentje:

Értem. Köszönöm a válaszaitokat:)

Remélem begyorsul majd, mert most nagyon lassan mennek ezek a rossz napok:(

2009. okt. 10. 23:05
 4/11 A kérdező kommentje:
Én se bírok semmit csinálni, mert mindig rá gondolok, hiába megyek le edzeni, vagy kezdek el nézni egy filmet, 10perc múlva már az élethez se lesz kedvem:\ És kapom is rendesen a rossz jegyeket sajnos, mert nem tudok másra koncentráli csak Rá:(
2009. okt. 10. 23:07
 5/11 anonim ***** válasza:

Második vagyok. Én még a wc-n ülve is rágondoltam...nagyon, nagyon rossz volt, hiába voltam a barátaimmal, ha megláttam egy szerelmes párt már be is könnyezett a szemem. Úgyhogy teljesen megértelek, tudom milyen lehet most neked. Kicsit össze kell szedned magad a suli miatt a jegyek miatt, h ne ronts mindenből. Egy suliba jártok? Mer akkor nehezebb mondjuk a felejtés :/ Amúgy ha sírnod kell és valakire szükséged van akár egy fiú barátra, akár egy lány barátra csak nyugodtan sírd ki magad, nem szégyen ha sírsz, hidd el megkönnyebbülsz tőle, és állj be a tükör elé nézz szembe és mondd magadnak h : lesz valaki másom, akit szeretni fogok és ő is engem és boldogok leszünk, ez biztos, h így lesz.

Nekem ez is segített :)

2009. okt. 10. 23:21
 6/11 A kérdező kommentje:

Nem egy suliba járunk, szerencsére:( Nálam is ugyanúgy van minden, mint Nálad volt.:\ Próbálnám magam összeszedni, de hirtelen beugrik egy kép, és összedől a kártyavár:S:(

Amugy 16/F vagyok.:( Tudom, hogy előttem az élet, de Én már sajnos elég sok rosszat kaptam az élettől:| Fogalmazzunk úgy, hogy családom szinte már nincs is:( Ezért is annyira fontos nekem a "volt" barátnőm, mert Vele még tudtam boldog lenni, és senkit nem szeretek/szerettem úgy, mint őt:(

2009. okt. 11. 01:23
 7/11 anonim ***** válasza:
Megint én :) Elmondod az okot, h mért lett vége? Persze ha csak szeretnéd. Meg gondolom most úgy érzed h semmit sem érsz, teli vagy hibákkal, és amikor Ő ott volt neked akkor elfogadtad magad, tökéletes volt minden... most meg "senki" vagy. De ez idővel el fog múlni :) Nem azt mondom, h most menj csajozz ezerrel, ezt ne tedd!!! Szerintem. Én miután szakítottunk nyáron volt egy nagyon nagy hülyeség amit csináltam-illetve belementem a pia hatására meg mert úgy voltam vele h hadd érezzem magam jól, ha már Őt elveszítettem, hát nem így sült el, ellenkezőleg, de tanultam belőle, meg nem volt olyan hu de nagyon komoly baj, csak ilyenkor nem nagyon kéne őrülten pasizni/csajozni... mert nem nagyon sül ki belőle valami jó is, csak annyi h megbánod ami történt...de legalább ezt is megtudtam, és több ilyet nem fogok elkövetni :) Amúgy szoktatok beszélgetni minden nap? Lehet meg kéne vele szakítanod a kapcsolatot. Egyénként én is 16 vagyok :) és a legjobb év, akármilyen rossz dolgok is történnek ;) szerintem :)
2009. okt. 11. 01:39
 8/11 anonim ***** válasza:

Ennek nagyjából egy módja lehetséges, izoláld magad tőle.

Ne beszélj vele, tedd félre a cuccaidat, amik emlékeztetnek rá, és próbálj másra gonddolni. Foglald el magad, és legyél türelmes. El fog múlni előbb-utóbb (Tudom h nem tűnik hihetőnek így közben...)

2009. okt. 11. 01:55
 9/11 A kérdező kommentje:

Nem, csajozni most biztos nem fogok, az lenne az utolsó amihez most kedvem lenne! Meg amúgy se vagyok csajozós/bulizós típus.

Végülis, Ő sokszor hazudott nekem, de én elnéztem neki mondván magamnak, hogy majd tanul belőle. De az utolsónál képbe került az anyja is akivel veszekedtem. És a végén eltiltották tőlem. És ígérte, hogy kitart meg minden, mert iszonyatosan szeret, de eltávolodtunk, stb.:S Megromlott a kapcsolat és mondta, hogy ha tudnánk változni, akkor mindent rendbe lehetne hozni, de Ő azt mondta nem akar változni. Innentől szólva már nem volt miről beszélni. Szóval végülis így vége is lett.

Nem érzem azt, hogy nem érek semmit, inkább azt érzem, hogy most nincs senkim akivel lehetnék, akivel megbeszélgetnék mindent, és szerethetnék:S

Szóval remélem, hamar jobb lesz:)

2009. okt. 11. 02:06
 10/11 A kérdező kommentje:
Szinte minden nap beszélünk, de akkor itt most változás lesz:)
2009. okt. 11. 02:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!