Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17 éves lány,24 éves fiú. Szerintetek ebben a korban túl a korkülönbség, vagy nem? :S
Figyelt kérdés
A lány érettebb gondolkodású a koránál.2013. jún. 15. 14:59
13/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a további válaszolóknak is! :)
15:32-es,hát én is ettől félek/féltem,de az is igaz amit a többiek írnak,ha szeret akkor nem baj...Majd kiderül:)
2013. jún. 15. 15:59
14/20 szamo77db válasza:
Ha igazán, nagyon szeretitek egymást, akkor szerintem próbáljátok meg! Az én anyám is idősebb volt az apámnál, igaz, csak másfél évvel.
15/20 szamo77db válasza:
Bocsi, nálatok a srác idősebb. Összekavarodtak a gondolataim. De akkor is azt mondom, a tiszta, őszinte szerelem a lényeg és akkor sikerülni fog!
16/20 A kérdező kommentje:
Jól esnek a biztatások,remélem igazatok lesz:)
2013. jún. 15. 16:18
17/20 anonim válasza:
persze:) a kor csak egy szám:) pont nem lényeg:) amíg ti jól érzitek magatokat, és egyikőtöket sem zavarja ez a különbség, addig mások véleménye lényegtelen:)
18/20 szamo77db válasza:
Így van! Észre sem kell venni, hogy mit pusmognak a hátatok mögött! Szeressétek egymást és legyetek nagyon boldogok!
19/20 anonim válasza:
Sok az a 7 év szerintem is, olyan szakítás lesz belőle mint a huzat, ha netán összejönnétek.
20/20 anonim válasza:
És ezt ugyan mire alapozod nagyon okos utolsó??? Miért lenne ebből kötelezően szakítás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!