Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25 éves lány,21 éves fiú. Korkülönbség nagyon sok, és ciki?
Figyelt kérdés
mármint a lány javára... ha a fiú lenne idősebb akkor az elfogadhatóbb lenne? a fiú sokkal idősebbnek néz ki a korához képest, legalább annyinak mint a csaj, és a mentalitása is érettebb.2013. máj. 10. 18:59
1/12 anonim válasza:
Fordítva gyakoribb szokott lenni, de egyáltalán nem ciki, 4 év különbség az nem sok, főleg hogyha érett fiúról van szó.
2/12 anonim válasza:
ebben a korban ez a korkülönbség szinte semmit sem jelent
3/12 anonim válasza:
Nagyjából a te korosztályod vagyok, de szerintem itt az érzések számítanak nem a kor.
Én legalábbis simán járnék akár 18 éves fiúval is, ha szeretem nagyon.
4/12 anonim válasza:
A kor nem számít nagyon, csak az a lényeg, hogy szeressék egymást.:)
5/12 anonim válasza:
1.5 éves kapcsolatom volt egy 25 éves lánnyal, amikor 20 voltam :D
6/12 anonim válasza:
ugyan már nincs ezzel semmi gond, nem ciki
nem kell ezzel foglalkozni, N
7/12 A kérdező kommentje:
csak mert nem akarom, hogy azt gondolják, hogy kisfiúkkal kavarok... de mint írtam, ő nem olyan.
utálom, ha megszólnak, vagy a hátam mögött pletykálnak a magánéletemről :/
2013. máj. 10. 19:05
8/12 anonim válasza:
Pedig lehetsz te a vidék legerkölcsösebb leánya akkor is tudni fognak pletykálni rólad.
Az élet egyik alap dolga megtanulni élünk a saját hittünk és szívünk szerint. Ha félsz a pletykáktól, nem lesz soha életed.
9/12 anonim válasza:
senki se szereti, ha megszólják... de emiatt ne hagyj ki egy kínálkozó lehetőséget, ha tényleg tetszik, kedveled. 21 évesen ugyanúgy lehet valaki érettebb, mint 27 évesen gyerekes.
10/12 A kérdező kommentje:
igazatok van, köszi :)
2013. máj. 10. 19:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!