Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy olyan nő, aki nehezen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy olyan nő, aki nehezen adja magát,3-4 hónap az nehezen talál magának párt még ha csinos is, mert kevés férfi hajlandó ma várni egy nőre?

Figyelt kérdés
2013. jún. 15. 13:04
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
ennyi nekem beleférne de az én "célpontjaim" még tinik, és szűz is vagyok
2013. jún. 15. 13:58
 12/15 anonim ***** válasza:
17%
3-4 hónap szerintem sok és ezt nőként írom
2013. jún. 15. 14:59
 13/15 anonim ***** válasza:

Ne viccelj még kecés is.

Jól ki kell ismerni akinek odaadja magát az ember, és aki szeret igazán az nem váratásnak fogja fel.

2013. jún. 15. 15:33
 14/15 anonim ***** válasza:
54%
Biztos, hogy nehezen, de minek ennyit várni? Ő nem kívánja a másikat? Nem az, hogy az első randi után, de 3-4 hét elég a megismerkedésre szerintem. 29/N
2014. ápr. 23. 12:35
 15/15 Celtix válasza:

+1.

Egy honap altalaban eleg. Ha annyi ido alatt nem tudod eldonteni, hogy maradj vagy menj - akkor ugyis maradni fogsz.

Ha meg eldontotted, akkor egyertelmu, nem ?

2014. júl. 7. 10:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!