Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hülyének nézz engemet?

Figyelt kérdés
Ma elmentem meglátogatni bnőmet. és a volt barátja volt nála. Nekem azt mondja hogy csak haverok, de én mégis azt érzem hogy a hülyének nézz engemet. Ti mit gondoltok ?
2013. jún. 14. 13:42
 1/10 anonim ***** válasza:

Ennyiből amit leírtál, mi honnan tudjuk?

Csak találgatni lehetne.

2013. jún. 14. 13:43
 2/10 anonim ***** válasza:

*-z

hát te tudod, ha nem bízol,benne akkor hagyd, én is kiakadnék.

2013. jún. 14. 13:43
 3/10 A kérdező kommentje:
a nappaliba tévéztek. de bnőmön nem látszódott hogy meglenne lepődve. Tök nyugodt volt.
2013. jún. 14. 13:45
 4/10 anonim ***** válasza:
Szerintem nem kellene beleképzelned ennyibe még semmit. Majd ha túl sokat találkoznak, vagy miatta hanyagol téged akkor jogos lesz.
2013. jún. 14. 13:47
 5/10 anonim ***** válasza:
0%
Hát szerintem meg szakíts vele! A csajodnak sincs sok esze. Mit akar a volt palijától? Miért vele tévézget, ha veled is tudna? Hát ez a csaj nem ér egy fillért sem. De én csak egy vagyok a hozzászólók közül. Nekem ez sok lenne, és mindenféle lelkiismeret furdalás nélkül kiadnám az útját. Én csak sarkon fordultam volna, és annyit mondtam volna: Hát nézegesd tovább az exeddel a TV-t, mi végeztünk. És még az sem érdekelne, ha meglenne sértődve. Ja és persze magyarázkodást nem fogadnék el! Szerintem keress jobb lányt!
2013. jún. 14. 14:07
 6/10 anonim ***** válasza:

#5-ös, férfi létedre ritka egy hisztis Primadonna vagy.

Te még arra is drámáznál ha tüsszent egyet, biztos vírust akar köpni rád, vagy gúnyolódó célzás volt, meg amúgy is milyen irritálóan hangos.

Makk vagy.

2013. jún. 14. 14:18
 7/10 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom hogy gondolod ezt az egészet, de az én barátom azon már kiakadt, hogy neten mertem válaszolni az exemnek, mikor megkérdezte fél év után hogy mi újság.

Én biztos nem nézném jó szemmel, ha a barátom az exével tévézgetne. Ha mindent utánahagysz, és látja, hogy bármit megtehet, elképzelhető, hogy tényleg hülyére vesz.

2013. jún. 14. 14:20
 8/10 anonim ***** válasza:
55%
Há szörintem hülyének nézött tígödét, de ne idegösködjé inkább pödörjük együtt a bojszunkat szalonnazsirral!
2013. jún. 14. 14:31
 9/10 anonim ***** válasza:

kicsit későn, de még hozzászólok a témához, mert utálom, ha valaki indoktalanul megsért engem.

na kedves 6-os... én nem vagyok hisztis primadonna, sőt semmi hasonló... csak tudod nem tartozom azon modern emberek közé, mint Te, akik jó szemmel nézik, ha valaki legyeskedik a barátnője körül.. tudod én nem követem úgy a divatot, ahogy te.. és gondolom te pontoztál le, de ha valaki bárki más volt, remélem meglett vele az öröme.. a 6ost én pontoztam le ok nélküli megsértésért.. innentől 6os, ha az én nézeteimet akarod fikáz.ni, akkor azt privát üzenetben tedd meg.. és a gúnyos megjegyzéseidet tartsd meg a haveri körödnek.. tudtommal a válaszom kapcsán sem neked, sem egyéb más embernek, aki itt válaszol, nem okoztam kárt.. és ezt is lepontozhatod, hogy meg legyen az örömöd vele...

2013. jún. 14. 16:55
 10/10 anonim ***** válasza:

Kérdező, még mindig az lenne a legjobb, ha nem rendeznél egyből jelenetet addig, amíg nem tudod valóban történt-e valami.

Egyetlen kapcsolatnak sem tett még jót a féltékenykedés vagy korlátozás abban, mégis kikkel találkozhat. Én sem fogom az orrára vágni az ajtót egy volt barátnőmnek, amíg nem mászik rám, és tiszteletben tartja a párkapcsolatomat, mégis miért ne lehetne kulturáltan beszélgetni?

Te magad írtad, nem volt meglepődve, tök nyugodt volt. Mi csak abból tudunk kiindulni, amit velünk megosztasz.

2013. jún. 15. 00:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!