Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit lehet azzal kezdeni ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet azzal kezdeni ha valaki hülyének néz?

Figyelt kérdés
Egyszerűn nem szeretem ha ostobának tartanak vagy lenéznek, semmibe vesznek ilyesmi. Mit lehet csinálni egy ilyen emberrel aki ok nélkül lekezelő? Maradjak vele kedves, szarjam le vagy micsoda? Hogy lehetne bizonyítani neki hogy nem csak egy kis hülye vagyok?

2013. jún. 3. 18:28
 1/8 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok?
2013. jún. 3. 18:32
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Miért akarod neki bebizonyítani? :) Nézd, tök mindegy, hogy ki mit gondol rólad, attól te se jobb, se rosszabb nem leszel! Amikor ilyennel találom szembe magam, mindig ezt tudatosítom! Aztán vagy kedves vagyok vele, vagy közömbös, és hanyagolom, de nem bizonyítom neki erővel, hogy rosszul lát valamit! Legyen az ő baja. :) Egyébként, volt már olyan eset, hogy valaki odajött hozzám buliban, egy barátom ismerőse, és közölte velem, hogy ő nem bírja az ilyen embereket, mint én vagyok. Én meg kedvesen mondtam neki, hogy nincs semmi gond, megértem, hogy nem lehetek mindenki számára szimpatikus. Utána elkezdtünk beszélgetni, és a végén elnézést kért, hogy így indított, és egy jót dumáltunk. :)
2013. jún. 3. 18:34
 3/8 anonim ***** válasza:
kifejtenéd bővebben ?
2013. jún. 3. 18:38
 4/8 A kérdező kommentje:
Egyszerűen zavar ha valaki hülyének néz. Gondoljon csúnyának gonosznak akárminek de ostobának azért nemár... Nem tudok okot mondani rá 18+-os korosztály amúgy.
2013. jún. 3. 18:39
 5/8 A kérdező kommentje:
Hát ha netán megmerek kérdezni valamit tökre sza*rul érzem magam mert lenéz hogy nem tudom, ilyeneket mond hogy minek kell ilyet kérdezni, meg hogy szerinted? meg hogy nem tudod? . Tiszta kisebbségi komplexusom van... Nem hiszem hogy kiérdemeltem bármi ilyesmit :/
2013. jún. 3. 18:41
 6/8 anonim ***** válasza:
Lehet ostobának nézel ki. Legyél tájékozottabb.
2013. jún. 3. 18:51
 7/8 A kérdező kommentje:
Nem sok nálam tájékozott embert ismerek, nem műveltségi kérdésekről van szó. Hanem például ha az adott emberről kérdezek akivel beszélek.
2013. jún. 3. 18:53
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
2. válaszoló vagyok! Egyébként megértelek, nyilván senkinek sem esik jól az ilyesmi! Velem is megesett, a párom azt mondta, hogy szerinte szűklátókörű vagyok! Ami nem igaz. :D Tehát, én szintén ezt gondoltam róla, amiért így állít be..:D Az emberek alapvetően szeretik a másikat kioktatni, hogy ezt sem tudod, azt sem tudod, meg akkor milyen buta vagy...Senki sem tudhat mindent, ettől még nem hülye! Inkább segíteni kellene, vagy elmagyarázni, és szeretettel fordulni a másikhoz! Minden esetre, ne engedd, hogy alá ássa az önbizalmad! Az emberek nagyon jól tudnak kritizálni, a dicséret már kevésbé megy olyan jól a többségnek...
2013. jún. 3. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!