Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit lehet azzal kezdeni, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet azzal kezdeni, ha 25 vagyok és még mindig arra vágyom, hogy először érezzem a romantikus szerelemet?

Figyelt kérdés

25 vagyok és férfi. Már minden nő "elvárja" tőlem, hogy full profi legyek az ágyban, rendszerint egy huszonéves nőnek sok partnere volt már 7-8 átlagban. Nem túl romantikusak, azonnal a szex a téma és "erre megy ki a játék". Én azonban elég érzelmes srác vagyok, nem volt igazán komoly kapcsolatom, mert kerestem a megfelelő nőt. Nem vagy már szűz, voltam 4 lánnyal én is, de mind egyéjszakás volt, mert nem bírtam már a keresgélést. De még mindig arra vágyom, hogy megtalálom azt a bizonyos lányt, akivel mindent átélhetek az életben. De kezdem azt érezni már nem vagyok tini, és arra nincs igény a nők részéről amire én vágynék, hogy a lány is akarja, hogy mi ketten "egyek vagyunk".

Hülyeség, hogy még mindig a romantikus szerelmet keresem?

2013. máj. 26. 21:12
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem hülyeség, keresd tovább. :)
2013. máj. 26. 21:13
 2/4 anonim ***** válasza:

sosem késő!

csak lehet, hogy nem jó helyen keresgélsz

2013. máj. 26. 21:13
 3/4 anonim ***** válasza:
Nincs olyan, hogy késő. Csak találnod kell olyat, akinél a szerelem nem merül ki a d*gásban.
2013. máj. 26. 21:22
 4/4 anonim ***** válasza:
Én is tovább keresném(-em)! :-)
2013. máj. 27. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!