Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Romantikus vacsora ötletek?

Figyelt kérdés
Milyen ételt, ételeket készítsek? Valami könnyen elkészíthetőt. Nagyon illuzió romboló lenne, ha nem én főznék, hanem rendelnék valamit? Lassú zenéket is küldenétek?

2013. máj. 19. 23:39
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
51%
Lassú zene: Bájalex - Kedvesem
2013. máj. 19. 23:41
 2/12 anonim ***** válasza:

Ananászos csirkemell falatok rizzsel és somlói galuska...meg üveg bor....

zene:

http://www.youtube.com/watch?v=Jm_edNwNW_w

2013. máj. 19. 23:42
 3/12 anonim ***** válasza:
Rendelj sushit.
2013. máj. 19. 23:42
 4/12 A kérdező kommentje:
Elsőnek: rossz vicc volt... 15 másodpercet bírtam abból a számból. Engem nagyon irritál :S
2013. máj. 19. 23:43
 5/12 anonim ***** válasza:

Ha nő vagy, akkor igen, illúzióromboló lenne, ha nem te főznél.:D Ha pasi vagy, akkor nem olyan gáz, de azért azzal levehetnéd a lábáról, ha te főznél.;)

Krumplipüré rántott hússal és tartármártással. Fincsi.:) Vagy valami finom főzelék.

Zenék:

http://www.youtube.com/watch?v=p-ca1ocriv0

És innen tudsz válogatni:

http://www.youtube.com/watch?v=T4KS2JUrQCY

Istenem,mit nem adnék most egy ilyen estéért...:)

2013. máj. 19. 23:48
 6/12 anonim ***** válasza:

Norah Jones, bármelyik album kiváló aláfestés egy gyertyafényes vacsihoz.

Menünek valami könnyűt, fehérboros-tejszínes csirke rizzsel mondjuk, desszertnek szex után tiramisu.

2013. máj. 19. 23:48
 7/12 A kérdező kommentje:
Nő vagyok, és valami egyszerűt szeretnék:) Nem szeretnék sokat piszkitani, mert nem lesz rá sok időm. :)) Sajnos még nem vagyok annyira tapasztalt a konyhában, de igyekszem.
2013. máj. 19. 23:52
 8/12 anonim ***** válasza:
Rossz vicc a Kedvesem? Azért lett 10. ugye?
2013. máj. 19. 23:55
 9/12 anonim ***** válasza:

A tatár beefsteak és a padlizsánkrém pirítóssal nagyon finom és laktató is,esetleg egy rizottót csinálhatsz mellé vagy valami salit koktélrákokkal. A desszertet nem kell túlspilázni,elég ha pl a Szamosban veszel pár szelet sütit,amiről tudod,hogy szereti

A zenét pedig stílusotoknak megfelelően válaszd ki,én pl vacsora mellé Red Hot Chili Peppers-t szeretek hallgatni,de kinek mi :)

2013. máj. 19. 23:57
 10/12 A kérdező kommentje:
Bocsánat, ha megbántottalak, és te tényleg komolyan gondoltad. Nekem nem tetszik.
2013. máj. 19. 23:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!