Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is túlzottan hűséges a haverom? Ugye hogy ez már férfiatlan viselkedés?

Figyelt kérdés
Haveromnak van egy barátnője, nem szép lány nem is tudom minek van vele. Barátnőm barátnője viszont igazi bomba csaj és kicsit tetszik is neki a haverom. Gondoltam rendezek egy bulit, ahol meghívok mindenkit. Ez a bomba csaj rá is mászott haveromra, de haverom lepattintotta, hogy bocsi mást szeret. Nem igaz, hogy kis szórakozás flörtbe se volt benne egy ilyen jó nővel. Hogy lehet valaki ilyen férfi? Szerintem egy igazi férfi ilyennek nem tudna ellenállni
2013. jún. 14. 12:19
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%

Sokan mondják, hogy egy kis ártatlan flört belefér. Lehet, bár szerintem a legtöbb embernek rosszul esik ha mással flörtöl a párja. De esetleg van ahol belefér, mintegy visszaigazolásképpen, hogy tetszek még mindig a másik nemnek. Az igazi probléma ott kezdődik, hogy legtöbben nem tudnak megállni a flörtnél...

6os voltam

2013. jún. 14. 12:30
 12/31 anonim ***** válasza:
100%

Látom, te is "egy teáskanál érzelmi szintjén állsz".

Az egy dolog, hogy te hogy éled az életed, mi fér bele egy párkapcsolatba, illetve hogyan viszonyulsz a saját barátnődhöz. Az magánügy.

De hogy a haverod magánügyét nem tiszteled, az kifejezetten alacsony érzelmi intelligenciára vall.

2013. jún. 14. 12:31
 13/31 A kérdező kommentje:

9-es

Ezt a hülyeséget! Te milyen férfiak között vagy????

Épp hogy szerintem mi férfiak vagyunk kritikusak hogy jó csaj, ronda csaj, tehén, lapos stb Inkább mi férfiak kategorizálunk, mint a nő és ez nem baj szerintem igényesebbek vagyunk. Amúgy nézz már meg egy fórumot, hogy kategorizálunk mi férfiak... nem tudom hol élsz te.......

2013. jún. 14. 12:35
 14/31 A kérdező kommentje:
9-es Ne az ilyen dugógépekre gondolj, ahol mindegy kivel szexelnek stb... Érdekes férfi társaságban élhetsz
2013. jún. 14. 12:37
 15/31 anonim ***** válasza:

Ember! A hülyeségedet ne akard már ráerőltetni a haverodra... Az hogy neked ez belefér nem biztos hogy neki is. Pl én ha járok valakivel és szerelmes vagyok belé akkor még csak egy ölelés, meg egy flört miatt is szarul érezném magam és ez nem egyenlő azzal hogy impotens lennék... Bocs de ez a gondolkodási módod tényleg alacsony intelligenciára utal.

22/F

2013. jún. 14. 12:40
 16/31 anonim ***** válasza:

Pedig így van a többségünk teljesen eltérő dolgokat tart szépnek, nincs konkrétan "ronda" csaj csak 1-2 a többieknek mindig van 2-3 "hajbókolója" - az más kérdés, hogy a csaj - akármilyen "ronda" is objective - keresztülnéz rajtuk.

A csajok sokkal kritikusabbak. Elég ha kicsit távol állsz a szerinte tökéletestől - szóval ha túl alacsony vagy magas, túl vékony vagy kövér, nem vagy páwa, gyurma, gazdag vagy nagyképű akkor majdnem instant vesztettél. Ha mellé még nem is vagy objective szép akkor meghaltál. A csajok iszonyat válogatósak, mert megtehetik. A többi csávó meg megy talonba, ha nincs más.

2013. jún. 14. 12:41
 17/31 anonim ***** válasza:

gratulálunk. Ön gyarapította a tapló k*csögök táborát!

Igazán intelligens életfelfogás. A barátnődnél meg nem tudom mit mondjak, sajnáljam vagy megérdemli ha ilyen ember mellett tölti az idejét

2013. jún. 14. 12:41
 18/31 anonim ***** válasza:

Haverod gondolom nem tudott milyen "merényletet" tervezel ellene, kíváncsi lennék, ha ezt elmondanád neki, mit szólna hozzá... Igen, ő ilyen FÉRFI, akinek van gerince. Az igazi férfi attól igazi férfi, hogy a csábításoknak képes ellenállni!

Mivel ti férfiak vagy mik, mert van aki erre a titulusra nem jogosult, kategorizálják a nőket, így nem titok, hogy a női társadalom is kategorizálja a férfiakat!

2013. jún. 14. 12:42
 19/31 A kérdező kommentje:

16-os te is jó szerencsétlen lehetsz, általánosítasz, te is szégyent hozol a férfi nemre, nagyon remélem, hogy lány írta ki.

Én nagyon sok férfi között vagyok, átlagos vagyok, kicsit macis, haverjaim se olyan jó pasik és igenis ha egy férfi igazi férfi akkor válogathat és igényes. Mi mind válogatunk és szerencsére tudunk is.

2013. jún. 14. 12:45
 20/31 anonim ***** válasza:

Ja a diszkókirálynő ribik közt akik egy dupla pia után már másznak is rá a foglalt csávókra is. Ti meg tapsoltok hozzá mert "ez aztán a férfias viselkedés mer aki eccerre több csajt is tart az aztán a menő arc" - sőt ha még utána képes bedobni 3 felest akkor aztán ő az alfahím.

Igényes.

2013. jún. 14. 12:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!