Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek ezekután vele...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ezekután vele maradjak?

Figyelt kérdés

Kérek mindenkit , aki teheti olvassa végig és írja le a véleményét, elöre is köszönöm!

15 hónapja vagyunk együtt a barátommal, és ezelött pár hónapja már majdnem szakítottunk egy másik csaj miatt aki az osztálytársa, a lényeg akkor annyi volt,hogy a barátom akkor akarta a csajt amikor szingli volt,de a csajnak barátja volt ezért nem is nagyon nyomult, a csaj meg most akarta volna amikor már itt vagyok neki ( a csaj most szin gli_) csak nem nagyon érdekelte h én vagyok neki. Folyamatosan nyomult a barátomra mindenfelé hivogatta, pezsgözni stb stb.. barátom sehová nem ment vele legalább is nem tudok róla,valamint fb-n is megirta neki,hogy ö engem szeret. Mégis olyannyira betudta forgatni,hogy egy kis idöre teljesen megváltozott bármint a barátom megnött az egója -.- furán viselkedett stb.. ezt most nem tudom leiirni ezt érezni kell egy szóval bunkó volt nem olyan mint amúgy. Ugye akkor majdnem szakitottam is vele,de mivel szerettem megbocsájtottam neki. Aztán a kapcsolatot ugyanugy tartják| tartották a csajjal,mert elvileg csajhaverja.. Volt egy fözés amit az osztály szervezett ott meg csaj osztálytásraival olyan kép készült h majdnem h már az ölében ülnek.. ezt is elnéztem! Szülinapom utáni napon összevesztünk és átmentem hozzá,hogy megbeszéljük. Annyit rólam is kell tudni én sem vagyok hibátlan 19 éves vagyok,de koromhoz képest sokmindenen keresztül mentem már , ami kicsit érettebbé tesz ,mint a korom. A lényeg , hogy én tényleg csak neki akarok jót,mivel ilyen anyuci kedvence szóval még 21 évesen is az anyja csinál neki mindent ö intézi a dolgait stb..stb.. tipikus -.- , de én még a családját is elviseltem miatta, hiszen az anyja nem kis dolgokat vágott a fejemhez teljesen alaptalanul pl egyet leiirok, ha majd kimegyunk külföldre akkor a fia milyen fáradt lesz h mindent neki kell majd csinálni,mert én milyen hanyag vagyok és majd miattam nem álljuk meg a helyünket, erröl csak annyit h ja miattam, aki már 10 éves kora óta rávoltam kényszerülve arra,hogy fözzek , mossak, takarítsak,és nagyon nagy kitartásom van ... Nem szokásom magamat dicsérgetni ezért nem is akarok ilyeneket írni a lényeg, hogy ahelyett hogy az anyja is belátná, hogy a fiának jót akarok azzal, hogy külföldre mennénk dolgozni .. vagy h egyedül ö lesz az oka ha a fia nem állja meg a helyét,mert még 21 évesen sem neveli önállóságra. Na szóval e miatt szoktunk veszekedni,mert nekem nem tetszik, hogy még mindig nem önálló, és nem olyan elöretörö mint én,nyilván nem is lesz ilyen hiszen nekem is sok rossz dolognak kellett történnie, hogy talpraesetté tegyen. De mindig próbálok neki segíteni, hogy szerintem hogy lenne jobb meg amit rosszúl csinál abban is segíteni.. Erre most a fejemhez vágta , hogy igazam volt amikor annó azt mondtam, hogy Kamilla( oszt.tarsa) mellett tudna boldog lenni, azaz egy olyan nö mellett , aki nem baztatja folyamatosan , meg nem folyamatosan a hibáira hívja fel a figyelmet, valamint ha szétmennénk vagy ha valami miatt haza jönne külföldröl akkor csak is ezzel a csajjal tudna mégegy komoly kapcsolatot elképzelni,mert benne megvan az a a plusz ami bennem is csak bennem több minden. Ráadásul elötte pár nappal meg olyanokat mondott h ö nem is akar kimenni , de miattam képes itt hagyni a családját stb..stbb.. én nem mondtam neki h jöjjön nehogy az legyen h elviszem vagy akarmi, azt hittem neki nem az az életcélja , hogy 70 ezerért a hét mindennapján dolgozzon abból a felét az anyjának adja a másik felét elkölti és soha elöbbre nem fog jutni.. Én csak annyit szerettem volna , hogy mivel apu is úgyis kint van tud segíteni így kimegyünk és közösen megalapozzuk a jövönket ,mert kint azért jól keressnénk valamint mellette az Egyetemet is elszeretném végezni 1 év halasztással. Nem tudom félek, hiszen lehet ha most nem teszem meg azt a lépést, hogy jobb lesz nekünk külon akkor nem lenne jó ha kint mennénk szét sem neki sem nekem. Tudom magamról, hogy már nagyon sokmindent elnéztem neki,és már nem tudnék neki nagyon sokat. Nektek mi a véleményetek? (Köszönöm szépen a válaszokat).

2013. jún. 14. 07:10
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Komolyan, van olyan ember aki ezt végig olvassa?
2013. jún. 14. 07:36
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem egyszerű a helyzeted, annyi biztos.

Amennyiben olyan önállótlan a barátod, mint ahogy leírtad és az édesanyja ilyen ellenszenves veled, akkor simán elképzelhető, hogy előbb utóbb úgyis ellened hangolná a fiát, és szakítás lenne belőle (talán ez is közrejátszhat ebben a hirtelen személyiségváltozásban).

Szerintem azon fog múlni a helyzet, hogy melyikőtök tud nagyobb hatással lenni rá: te vagy az anyja; ha te, akkor elképzelhető, hogy észbe kap és megpróbál tényleg önállóbb, felnőttebb lenni, de ha az anyja, akkor marad ugyan ilyen, de akkor téged már csak hátráltatna az életben, amit szerintem te sem hagynál.

A leírás alapján ez a véleményem, lehet, hogy teljesen rosszul látom a dolgokat, de arra van az oldal, hogy megosszam. Remélem segítettem! :)

(ha esetleg szeretnél részletesebben is beszélni, írhatsz privátot nyugodtan)

2013. jún. 14. 07:36
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Ami a másik lányt illeti:

Őszintén szólva azt gondolom, hogy ha lehetősége lenne rá, biztosan összejönne vele.

Az, hogy megemlítette neked esetleg betudható, valami nagyon gyenge féltékenység keltésnek, de nem tartom valószínűnek, hogy ez lenne a helyzet. Inkább valami ilyesmi lehet a dologban (akár direkt, akár indirekt módon belerakva), hogy ha választás elé kerülne, hogy te, vagy anyuci akarata, akkor anyuci lesz és még barátnőt is szerezne utánad.

Még annyit hozzátennék, hogy irigylem a barátodat, mert én a helyében nem is tudom mit csinálnék örömömben, hogy van aki ennyire komolyan veszi a sorsomat. Sajnálom, hogy pont egy ilyen alakot kellett kifognod :S

2013. jún. 14. 08:10
 4/7 anonim ***** válasza:

Nagyon fiatal vagy még hozzá, hogy feláldozd a jövődet egy srác miatt, aki ráadásul a leírtak alapján nem is nagyon értékeli amit érte teszel.

Ez a Kamilla nem konkurencia neked. Ő csak egy eszköz, ő az, akivel megfoghat, hogy ne lépj egyedül nélküle, féltésből, és egyben ő lenne az, ha összetörnéd a szívét, akibe kapaszkodna. Se több, se kevesebb. A srác még nem elég érett és bátor ahhoz, hogy ekkora lépést tegyen magáért, ezért kapkod össze-vissza.

Annyit tudok neked tanácsolni, mint amit az én apukám is mindig mondogatott nekem: "Ilyen hül*ét találsz majd 30 évesen is... Nem egyet! 10-et!" -és mennyire igaza volt! :)))

2013. jún. 14. 08:45
 5/7 anonim ***** válasza:

Az utolso részen meglepődtem ez még nekem is új hogy azt mondta a csajjal lehet hogy jobb lenne neki O.o . Mivel külföldre mentek és már jegy ilyenek elvan intézve akkor talán tényleg lekéne ülni vele és átbeszélni h van-e értelme (normalisan nem ugy hogy a fejéhez vágni) és mond neki h gondolkozzon pár napot hogy tényleg menni akar-e és mond neki h nem azért mert te nem akarod, hanem hogy ő biztos jönni akar-e hisz nem akarja hogy azt higyje hogy kényszerited. az is lehet azért ilyen veled mert nem is akar...

a lényeg én legutóbb megtanultam hogy ha valami nem megy azt nem kell erőltetni. Főleg h miután mi szakitottunk Marcival kiderült h a szülök is benne voltak ebbe a dologba ugy hogy én errol semmit nem tudtam. Végül szenvedtem 1évet és rájöttem ha képes volt inkább a szüleire hallgatni mint arra hogy szeret és én is őt inkább jobb is hogy már nincs velem. majd találok olyat akinek az anyukája is imád ;)) b.nomek is azért mentek szèt mert b.nomet utalta az "apósa". Ha ennyire az anyuci szoknyájában él, szerintem előbb utóbb ez lesz veletek is.. ha kimentek még lehet jobban mert neki is hiányozni fog az anyja :S látod mondtam hogy egy idő után az anyósok gonosszá vállnak :D itt zolinak kellene dönteni :/

Kamilla meg egy hü*** pláza pi*csa sz*rd le... az egy dolog hogy ő eltudna képzelni vele komolyat de Kamilla is évekre gondol? gondolkozhatna amugy ha ilyet mond... lehet szétmentek lesz egy 1hónapos kapcsolata lesz aztán majd marad neki anyuci -.-

2013. jún. 14. 09:04
 6/7 anonim ***** válasza:
Minek neked ilyen srác? Akivel nem lehet előre jutni, csak a másikat is visszahúzná kinek kell.. Bújjon csak anyuci szoknyája alá, majd 70 évesen rájön hogy másképp is lehetett volna.. Én megmutatnám neki a válaszokat aztán meg dobnám a p*csába :D
2013. jún. 14. 09:17
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nyugodtan menjél egyedül külföldre a jövődet megalapozni. A kapcsolatod a leírtak alapján neked csak kínszenvedés lesz és több sebből is vérzik. A párod a kényelmes könnyű utat szeretné akkor nem tudsz mit csinálni. Légy észnél és ennyi idősen a saját jövődre koncentrálj a hátráltató tényezőket meg szüntesd meg még ha érzelmileg fáj is mert X év múlva elváltan két gyerekkel már bánhatod és sirathatod a múltad lehetőségeit. Ez csak egy szélsőséges példa volt de rengeteg ilyen helyzetű ember van a környezetemben.
2013. jún. 14. 09:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!