Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti kezdenétek valamit olyan lánnyal aki azt hajtogatja, hogy meg fogja magát ölni stb?
13 évesen én is ilyen önsajnáltatós gyerek voltam :D
Aztán kinőttem belőle.
Írd a korára :D Amúgy meg aki hangoztatja úgyse tesz ilyeneket csak a szája jár.
Nagyon figyelj rá,próbáld meg kényeztetni!!!
Beszélgess vele rengeteget!
Lepd meg pici ajándékokkal,de csak fokozatosan.(egy neki írt vers,egy pici virág)
Finoman,de hordozd a tenyereden már ha igazán szerelmes vagy belé!
Igen . Dugásra jó lene mindenkép.
Azért ijen mert nincs senkije nem kap pozitiv visza jelzéseket . Ez nagyon kitduja késziteni az embereket . Ara van szűksége hogy legyen valakije. Enek semi kőze a stilushoz megha vagdosná magát ott lenének a sérűlések rajta .
-----________------
Jajj de szeretem ezeket a kis tiniket, akik azt se tudják mit kezdjenek magukkal nagy feltűnési viszketegségükben. Valószínűleg a figyelemért meg valami beteg "divatból" csinálja...én a helyedben hagynám a fenébe.
háhá végre 1 kérdés amiben profi vagyok :D
Én sajnos vonzom az ilyeneket,Éreztetni meg nem tudod hogy törődsz vele és szereted,mert leköti az önsanyargatása..
A végére magadat fogod már kínozni miatta.. Szép lassan.
Ahogy írtad is "Már kezdek belefáradni" és ez csak a kezdet.
Én azt mondom segíts neki, de ha csak látod hogy menthető,ha nem akkor gyorsan felejtsd el inkább.
Mindenképp legyél vele türelmes, megértő, és nagyon szeresd!
13 évesen nagyon sokan vannak így, hiszen akkor múlik el a gyerekkor, elkezd felnőni, és az eddig szépnek képzeld világ szétesik...Mintha egy álomból ébredne fel az ember, legalábbis nekem olyan volt. Az is lehet, hogy kinövi. Ha 20 évesen csinálná ezt, na az már necces lenne.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!