Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden ismerősöm azt hiszi, h még össze fogunk jönni az exemmel. Így hogy pasizzak?
Nyilván azért hiszik ezt,mert egy hatalmas drámából kifolyólag jöttünk össze,hatalmas volt a szerelmünk,DE részemről elmúlt. Mára már teljes mértékben átalakult szimpla szeretetté,és el sem tudom képzelni,h valaha újra akár csak egy csókot tudnék adni a volt barátomnak,tehát semmi esély rá,hogy újra együtt legyünk. Mégis szinte az összes ismerősünk úgy gondolja,hogy újra össze fogunk jönni,kivéve akiknek ezt tisztán elmondtam. Már 2-3 hónapja szakítottunk,és mivel egy faluban élünk mindketten,így mindenki ismer mindenkit,ezért sem kezdeményez nálam senki,merthogy még úgyis összejövünk. Ez így nekem elég rossz,mert más ismerőseim nem nagyon vannak,és egyébként is a faluban van egy srác,aki nekem nagyon bejön,mostanában nagyon sokat gondolok rá. Szóval jó lenne legalább ismerkedni,barátkozni,jó lenne ha kezdeményeznének,de nem teszik... Így hogy pasizzak? Sosem voltam az a nyomulós fajta,nem is merek elhívni fiúkat randizni,és nem is akarok,még abban hiszek,h a srácnak kell elhívnia a lányt randira,nem pedig fordítva.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!