Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom nem ismerősöm facebookon. Ez fura?
Figyelt kérdés
Persze nem ott éljük az életünket, találkozgatunk stb. de nem ismerősöm facen. Ez fura? Még régen letöröltük egymást mikor összevesztünk.2013. máj. 26. 19:26
1/5 anonim válasza:
Ennél furábbat még nem is hallottam! :-O
:-D
Miért lenne fura? Ha nem ott élitek az életeteket, ahogy írtad is, akkor nem számít. De ha zavar, akkor jelöld be. Ne rágódj ezen, ez egy semmiség, főleg, ha jó a kapcsolatotok. :)
2/5 anonim válasza:
Egy kapcsolat nem ezen fog múlni. Minden esetre szerintem jobb ha ismét ismerősök lesztek, nehogy most meg majd azon induljon a csetepaté, hogy nem tudjátok egymás dolgait nyomon követni az arckönyvben.
3/5 anonim válasza:
Az a fura, hogy az FB ilyen fontos lett, mintha az emberek virtuálisan akarnák leélni az életüket.
4/5 anonim válasza:
én sokkal több időt töltöttem valakivel szerintem, mint kedves kérdező a Te életkorod, de eszembe sem jutott, hogy bejelöljem, most sem
amúgy egyszer már töröltétek egymást, ez így pont jó szerintem N
5/5 A kérdező kommentje:
De együtt vagyunk most megint. Járunk egymással.
2013. máj. 26. 20:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!