Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párommal össze akarunk költözni. De ő nem akar anyámhoz költözni én meg nem akarok albérletbe menni. Mi lenne a megoldás?
Én sem költöznék az anyósomhoz, de össze a saját szüleimhez sem...
Nem láttam még olyat hogy jól sült el..persze muszájból elviselték, de az a rengeteg konfliktus ami mögötte volt.
A muszáj ugye nagy úr...
De az az ok kivágná nálam, hogy mert nemtalálkozhatsz velük minden nap.... Egyrészt ha közel laktok, akkor megoldható, másrészt, ha összeköltöztök, akkor a párodnak kell lennie az elsőnek, nem anyunak és apunak, mert ő lesz az új saládod, vagy nem kell összeköltözni...
A megoldás az, hogy kompromisszumot köttök (az én véleményemet nyugodtan félretéve:P), ahogy mind a kettőtöknek megfelel, ha erre nem vagytok képesek, akkor vagy hamar vége lesz a kapcsolatnak, vagy még x. év múlva is egymás fejéhez vágjátok a mostani döntést. Ha egy ebben nem tudtok közös döntésre jutni, akkor később, amikor komolyabb dgokról is kell dönteni mi lesz?
Hány éves vagy?
Ha a proddql nem tudod magad lekötni, akkor ott nagy baj van....
"Egy albérletben úgyis csak unnám magam a családommal viszont nem."
Elég önző hozzáállás. Mi lenne, ha a párod meg azt mondaná, költözz te az ő anyukájához?
Egyébként az neked egyáltalán nem számít, hogy a párod meg akkor nem érezné jól magát, ha a családodhoz költöznétek?
Hacsak nem kamu a kérdés, mert elég lesgyanús. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!