Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért bánt egyfolytában?
Figyelt kérdés
SzIAZTOK.Kedden elkezdtem járni egy pasival(legyen x) akit nagyon szeretek de szerdára szakítottam vele egy másik pasi miatt(volt barátom legyen y)Tudni illik azt mondta nekem hogy sajnálja hogy a pasi(x) velem jár....meg mondta nekem hogy rájössz majd erre én meg kérdeztem tőle mire jövök rá ?ő meg mondta hogy majd ha hullanak a pasik mellőlem:(És ezért szakítottam a volt mostani barátommal(y) mert nem akartam hogy ő szenvedjen.......De miért csinálja velem ezt a volt pasim(x)?????????Mért jó neki néznie hogy a másik szenved????????Amugy van neki csaja szal nem értem a volt barátomat(x) ..... Már kezdek komolyan bele őrülni hogy mindíg beszólogat és soha nem járhatok senkivel mert ő.. mindíg bekavar ...segítsetek nektek mi a vélemyényetek?????Tudom egy kicsit bonyolultan írtam le.....:(2008. jún. 21. 00:30
1/3 anonim válasza:
nekem, az a véleméynem, hogy defektes vagy.
egyébként meg, szard le az abc-t és kezdj új pasikkal, akik nem az ismeretségi körödben vannak.
2/3 anonim válasza:
Mert egy rohadt önző dög az (x) exed!!! Ne engedd magad befolyásolni... ne legyél ennyire naív vele szemben! Ez a pasi úgy szívat téged, ahogy tud! Már bocsi...
3/3 anonim válasza:
Nekem az első ami lejött, h nem lehetsz több 14-15-nél :)
Komolyan, ebből egy szappanoperát lehetne írni, gondolkozz el magadon, hogy tudsz a legkevésbé másokat megbántani.
Ha összejössz valakivel, azt ne dobd el már a következő napon, főleg ha minden nap találkoztok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!