Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért bánt engem? Az lején...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért bánt engem? Az lején olyan kedves volt.

Figyelt kérdés

A volt barátomat felköszöntöttem a születésnapján. Előtte hosszú ideig nem beszéltünk, de láthatóan örült annak, h írtam neki. Sőt még azt is mondta, h folytatnunk kell és egy találkozót is megbeszéltünk. Az időpontját és azt, h hol meg mikor nem. Mikor kerestem, h akkor mi lesz elég bunkón válaszolt, csúnyán beszél velem, megbánt és ez fáj.

Ugyan akkor ostorozza magát, h ő mekkora egy szemét, konok önfejű szerethetetlen ember. De miért csinálja ezt?

2011. nov. 20. 18:05
 1/8 anonim ***** válasza:

A volt barátom

rosszul esett neki a szétválás, és most nem hisz neked

2011. nov. 20. 18:09
 2/8 A kérdező kommentje:
Ő szakított, mert érzelmei voltak a volt barátnője iránt. Most meg itt izél velem.
2011. nov. 20. 18:13
 3/8 anonim ***** válasza:
Kár volt felkeresned.Szerintem többet ne keresd.
2011. nov. 20. 18:20
 4/8 A kérdező kommentje:
Elvileg most megbeszéltünk egy találkozót, de nem tudom. Lekezelően beszélt velem.
2011. nov. 20. 18:24
 5/8 anonim ***** válasza:
AAAAhh !hagyd a francba!semmit nem akar töled!elvezi hogy "hülyet" csinalhat belöled.csak jatszik veled.de nem erdekled!ne foglalkozz vele.es ne irj neki.ha ö keres majd teged akkor lehet hogy erez valamit irantad!ne tenyleg ne talakozz vele.csak szorakozik.ismerek egy ket ilyen embert enis!
2011. nov. 20. 18:29
 6/8 anonim ***** válasza:
azért mert egy agyatlan hülye vagy! már ne haragudj, de azt lehet bántani aki hagyja magát... gyakorlatilag önszántadból teszed a fejed a pallos alá...
2011. nov. 20. 18:39
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem bizonytalan, ingadozik a másik és közted, ezért érzi szemétnek magát, próbál így távol tartani, hogy ne okozzon fájdalmat.
2011. nov. 20. 18:47
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem hagyd a sz.rba. Minek foglalkozol egy idiótával, aki idiótának néz téged. Ha akar veled találkozni, mond neki hogy ne. ÉS a nemből ne engedj. Pont azért NEM. Ne legyél ostoba naív liba, akivel lehet szórakozni. A volt csaja miatt szakított veled, lekezelően beszél. Ha ír, írj neki egy lekezelő nemleges választ. Legyél kicsit erősebb jellem!
2011. nov. 21. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!