Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már veletek ilyen? Miért bánt ennyire? :D
Örülj neki,hogy normális a környezeted.
A korosztályodban lévő lányok többsége,vagy beekizve kefél a diszkó wc-jében,vagy olaszban "táncol".
első jól írja. még annyi, hogy most eszembe jutott, mi lenne ha ahhoz mentem volna hozzá, akivel 21 évesen jártam...úristen :D
szóval nagyon nem vagy elkésve.
29/N
21 évesen még bőven van időd megtalálni az igazit! Az, hogy a környezetedben ebben "előbbre tartanak", tényleg szerencse és ritkaság is egyben.
Nem benned van a hiba, természetes, hogy ha rosszul választasz, tovább keresgélsz, erről szól a fiatalság :)
Előre soha nem lehet tudni, melyik kapcsolat szól egy életre, lehet, hogy aki korán kötelezte el magát, később hiányolni fogja, hogy nem élte ki magát, nincs igazán összehasonlítási alapja.
Próbáld meg úgy felfogni, hogy ezek a csalódások hozzásegítenek a tapasztalatszerzéshez és ahhoz, hogy egyre pontosabban tudd, kit is keresel valójában.
Szerintem bátor vagy, hogy nem ragadsz bele egy olyan kapcsolatba, ami nem kielégítő!
Nem hallgattam/néztem végig teljesen a linket,de amennyit felfogtam belőle,az alapján nem vágom,hogy most én miért vagyok szeretetk.rva?
Tudom,hogy sok időm van még...csak kezdem úgy gondolni,hogy engem ez a szerencsétlen széria egész életemben végig fog kísérni:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!