Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Volt már veletek ilyen? Miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már veletek ilyen? Miért bánt ennyire? :D

Figyelt kérdés
Mostanában azt látom,hogy minden velem egykorú barátnőm,illetve barátom vagy ismerősöm vagy férjhez megy 1 éven belül,vagy gyereket várnak teljes egyetértésben,vagy összeköltöztek,vagy eljegyzés,vagy csak simán már vagy 120 éve együtt vannak és még mindig megőrülnek egymásért. 21 éves vagyok,előttem van még az élet és az eszemmel tudom,hogy nem vagyok lekésve semmiről,nevetséges módon mégis rossz érzésem van emiatt:D Hogy én miért nem? Tök szerencsétlennek érzem magam,mert habár eddig minden vágyam volt,hogy boldog és tartós kapcsolatban legyek valakivel,eddig 1 éven belül véget értek a kapcsolataim,mert legtöbbször rosszul választottam. Miért vagyok ilyen béna? Vagy béna vagyok egyáltalán?:D Úgy érzem,én örökre egyedül maradok,sosem találom meg a nagy szerelmet(habár jelenleg 4 hónapja van párom és szeretem). Éreztétek már ti is ezt?
2011. szept. 28. 23:29
 1/8 Smartguy86 ***** válasza:
47%
Ha úgy érzed, hogy minden összeesküdött ellened, akkor igen, valószínűleg benned van a hiba. Az emberrel nem történik semmi véletlenül. Minden azért volt és van és lesz úgy, ahogy, mert te ezeket engeded be az életedbe. Olyan vagy, amilyen párod van. Ez mindenkinél így van. Az ismerőseid közül csak azért tűnik fel az, aki boldog, mert azokra figyelsz. Ez rendjén is lenne, ha nem bántana téged! Ne irigyeld mások boldogságát, inkább koncentrálj a sajátodra! Változz! Csak annyiban fog javulni a helyzeted, amennyire te képes vagy magadban változást létrehozni. Tanulj, sportolj, tegyél róla, hogy jó legyen a közérzeted, élvezd az életed, és főleg: te irányítsd, ne az érzelmeid és ne mások!
2011. szept. 28. 23:33
 2/8 anonim ***** válasza:
63%

Örülj neki,hogy normális a környezeted.

A korosztályodban lévő lányok többsége,vagy beekizve kefél a diszkó wc-jében,vagy olaszban "táncol".

2011. szept. 28. 23:34
 3/8 A kérdező kommentje:
Igaz,hogy irigy vagyok,de mellette őszintén örülök a barátaim boldogságának,sosem kívánnám,hogy ne ők,hanem inkább én.Meg szeretnék dolgozni a saját boldogságomért,csak eddig nagyon nem volt szerencsém és bár most egész jól áll a dolog,kezdem elveszteni a hitemet az ilyen mesékben,hogy szerelem,hűség és kitartás.
2011. szept. 28. 23:36
 4/8 napietus ***** válasza:

első jól írja. még annyi, hogy most eszembe jutott, mi lenne ha ahhoz mentem volna hozzá, akivel 21 évesen jártam...úristen :D

szóval nagyon nem vagy elkésve.

29/N

2011. szept. 28. 23:39
 5/8 anonim ***** válasza:
2011. szept. 28. 23:43
 6/8 anonim ***** válasza:

21 évesen még bőven van időd megtalálni az igazit! Az, hogy a környezetedben ebben "előbbre tartanak", tényleg szerencse és ritkaság is egyben.

Nem benned van a hiba, természetes, hogy ha rosszul választasz, tovább keresgélsz, erről szól a fiatalság :)

Előre soha nem lehet tudni, melyik kapcsolat szól egy életre, lehet, hogy aki korán kötelezte el magát, később hiányolni fogja, hogy nem élte ki magát, nincs igazán összehasonlítási alapja.

Próbáld meg úgy felfogni, hogy ezek a csalódások hozzásegítenek a tapasztalatszerzéshez és ahhoz, hogy egyre pontosabban tudd, kit is keresel valójában.

Szerintem bátor vagy, hogy nem ragadsz bele egy olyan kapcsolatba, ami nem kielégítő!

2011. szept. 28. 23:44
 7/8 A kérdező kommentje:

Nem hallgattam/néztem végig teljesen a linket,de amennyit felfogtam belőle,az alapján nem vágom,hogy most én miért vagyok szeretetk.rva?

Tudom,hogy sok időm van még...csak kezdem úgy gondolni,hogy engem ez a szerencsétlen széria egész életemben végig fog kísérni:P

2011. szept. 28. 23:48
 8/8 A kérdező kommentje:
Ób.szki,mostmár értem a linket:DD
2011. szept. 28. 23:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!