Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért bánt a barátnőm?
Nem testileg bánt,hanem lelkileg....Mintha direkt csinálná ezeket a dolgokat és direkt provokálna és cukkolna sokszor megbánt dolgokkal,pedig nem vagyok egy nyámnyila srác és nem vagyok egy puha pö.cs.De sokszor mintha direkt meg akarna bántani.
Mire jó ez?Ennyire igaz ez a mondás hogy azt bántjuk a legjobban akit a legjobban szeretünk?
Mert éretlen.
Vagy várd meg, míg megérik (kockázatos, mert lehet, hogy lapátra tesz akkor), vagy tedd ki a szűrét. (Az elbeszélgetés gondolom, már megvolt, nem egyszer.)
az ilyen helyzeteknek szokott lenni valami (akár teljesen eltérő) oka, amit nem tud hova tenni s így vezeti le a feszkot, leggyakoribb szokott lenni a szexuális elégedetlenség de lehet teljesen más oka is
beszélgess többet vele háhta kiderül
Nem írsz konkrétumot...
Nem illetek össze,éretlen a barátnöd.Hány évesek vagytok???
Én 24 vagyok ő 21 éves.
Komoly gondolkodású nem az ostoba kategóriából való....
Azt nem mondanám hogy nem illünk össze csak néha vannak ilyen kirohanásai amit nem tudok hova tenni....sokszor bánt ok nélkül amit nem tudok hova rakni,néha kezelem a helyzetet és nem foglalkozom vele,de néha nagyon feltud idegesíteni.....
Konkrét példa,valami meg van beszélve mondjuk hogy én kitalálok valami jó kis programot,akkor direkt el kezd keverni és 10-szer kitalál minden féle verziót,hogy nem így hanem úgy kellene,most ne ide ha nem oda,aztán utánna megint kitalálja hogy még is oda és ezt eljátsza vagy 5-ször,és tudom hogy direkt azért csinálja hogy hergeljen....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!