Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért bánt a barátnőm?

Figyelt kérdés

Nem testileg bánt,hanem lelkileg....Mintha direkt csinálná ezeket a dolgokat és direkt provokálna és cukkolna sokszor megbánt dolgokkal,pedig nem vagyok egy nyámnyila srác és nem vagyok egy puha pö.cs.De sokszor mintha direkt meg akarna bántani.

Mire jó ez?Ennyire igaz ez a mondás hogy azt bántjuk a legjobban akit a legjobban szeretünk?

2011. szept. 28. 13:10
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ebből azt lehet feltételezni,hogy nem tisztel vagy nem szeret eléggé vagy nem vagytok egymáshoz illőek vagy nem értékel eléggé( vagy 30 napig menstruál). Tedd gatyába,ne hagyd,azért is csinálja,mert tudja,hogy megteheti.Beszéld meg vele,világítsd rá,hogy ez neked mennyire nem normális dolog,de a legrosszabb,ha mindezek után hagyod,hogy ezt csinálja. Aki társként szeretve van a párja mellett az nem csinál ilyet.
2011. szept. 28. 13:26
 12/15 anonim válasza:
Ő is az a lelki terrorista tipus. :P Vannak ilyenek. Ismerek is párat. Nem valószínű, hogy megváltozik.
2011. szept. 28. 13:32
 13/15 anonim ***** válasza:
Az, hogy túlkomplikál dolgokat, nem lelki terror, legfeljebb jellemhiba.
2011. szept. 28. 14:19
 14/15 anonim ***** válasza:

"nem vagyok egy nyámnyila srác és nem vagyok egy puha pö.cs."

A leírásod alapján pedig az vagy. Miért tűröd ezt el neki? Az lenne a minimum, hogy leordítod a g.cibe. Ha pedig nem használ, akkor jöhet egy kép pofon.

2011. szept. 28. 17:19
 15/15 anonim ***** válasza:

Ha én szeretek valakit, igyekszem a kedvében járni és nem idegesíteni szándékosan. Persze néha megesik, hogy megbántom akaratomon kívül, vagy ha ingerültebb vagyok, rázúdítom a panaszáradatot, de aztán megnyugszom és bocsánatot kérek és utána pedig azon rágódom, hogy micsoda f.sz vagyok, hogy megbántottam. Ez a csaj nem szeret téged az biztos...

25 N

2011. szept. 28. 23:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!