Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elkövettem életem legnagyobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elkövettem életem legnagyobb hibáját, hogyan tehetném jóvá?

Figyelt kérdés

A most már volt csajom levelezésébe belenéztem és kiderült, hogy miközben velem járt, flörtölt egy másik pasival, aki bevallottan bejött neki. Amikor ezt megláttam elküldtem a cégénél mindenkinek, hogy lássák mit művel munkaidőben....

Hirtelen felindulásból tettem, azóta már nagyon megbántam...

A csaj nem hajlandó megbocsátani nekem, azt mondta elvesztette minden bizalmát felém és már nem szeret....

Könyörögtem, azóta külön költöztünk, de nem bírom őt kiverni a fejemből, ez 1 hete történt... Próbáltam ma mondani neki, hogy legalább gondolkodjon 1-2 hónapot, mielőtt végleg szakít velem, de nem hajlandó, azt mondja ő ezt már végleg lezárta, mi már többé nem leszünk egy pár. Szerintetek ostromoljam bármivel, virág stb, vagy hagyjam pihenni 2-3 hetet, hátha átgondolja. Félek minél többet várok, annál jobban kihűlnek az érzései, nem bírom nélküle. Mi tévő legyek? Ő egy 29 éves nő, 4 hónapot voltunk együtt, abból 2-t együtt is éltünk.

2013. jún. 13. 16:59
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Sejtettem. Ez lehetett a baj. Most ezzel a főnököt is kellemetlen helyzetbe hoztad az ő főnökei előtt.

Egyébként én a kapcsolat legelején megbocsátanám az ilyen internetes flörtölgetéseket, ha még nem kiforrott, nem biztos a kapcsolat. Mikor még csak járogatni kezdtünk a férjemmel, mindkettőnknek volt még egy kis netes flörtölgetés olyanokkal, akikkel már előtte is. De ahogy stabil lett a kapcsolatunk, ezek elmaradtak. Én is tudom, kivel levelezgetett a férjem öt éve, mikor megismerkedtünk, ő maga mutatta meg, mégsem tettem közzé.

Szóval tényleg nem ez volt a legmegfelelőbb reakció, még ha haragudtál is.

Szerintem még megér egy-két próbát, hogy megkeresd a lányt, ha tényleg úgy érzed, megéri megmenteni a kapcsolatot.

2013. jún. 13. 17:55
 12/15 A kérdező kommentje:
Keresném én, de ő lezárta végleg, mindig ezt mondja, idővel lenne esélyem, vagy tényleg végleg eltoltam?
2013. jún. 13. 17:58
 13/15 anonim ***** válasza:
A srác,akivel flörtölt a volt barátnőd ő is ott dolgozik,ahol ti?
2013. jún. 13. 18:16
 14/15 A kérdező kommentje:
Csak az exem és én dolgozunk egy helyen, a srác máshol, csak munka közben folyamat e-maileztek....
2013. jún. 13. 18:22
 15/15 kolosszus22 ***** válasza:

Jó nagy baromság volt szétküldeni, de ilyen nő után se bánkódj, aki a hátad mögött már 1 éve mással szórakozik. Szimplán elég lett volna ha a csaj képébe nyomod a levelezéseit és akkor most nem te lennél a szar és nem neki állna feljebb.

26F

2013. jún. 15. 13:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!