Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha 25 éves koromig nem voltam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha 25 éves koromig nem voltam nővel, nem is fogok már egynek se kelleni?

Figyelt kérdés
2013. jún. 13. 12:36
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Én már feladtam. Egyszerűen nincs ehhez már erőm. A nép szerintem átlagos vagyok,szálkásan kigyúrt,hűséges,oda adó,pénzem is van,normális a baráti köröm,már csak egy normális lány kéne. De a lányoknak ez nem kell. Innentől gőzöm sincs hogy mi alapján választanak. De így 27 évesen már nem is akarom tudni. Inkább építem a jövőm azt majd jön egy amelyiknek a pénzem kell azt tart ameddig tart. Ez van.
2015. jún. 21. 16:57
 22/31 anonim ***** válasza:
kérdező: az vagy,amit gondolsz....
2015. júl. 5. 19:19
 23/31 anonim ***** válasza:

Hhhát nem!

Mióta is vagy párkapcsolati korban, 5-6 éve?

No, akkor a hátralévő 60-70 évben ez már ki van csukva!! :D:D:D

2015. okt. 1. 00:02
 24/31 anonim ***** válasza:
Hulye kerdesekre meg depisekre nem buknak tutira a nok, bar hulye kerdeseket azt hittem h csak ok tudnak feltenni, de ugy latom megse. :P
2015. okt. 1. 08:45
 25/31 anonim ***** válasza:
34%

Mázlista!!!

Járjál el hivatásos, pénzt kérő hölgyekhez. Sokkal olcsóbbak, és jobbak a feleségnél.

Miért hiányzik neked, hogy valaki kifosszon, és a sárba taposson???

2015. okt. 1. 23:25
 26/31 anonim válasza:
Na meg mindig nem voltal nővel? ;)
2015. okt. 26. 00:44
 27/31 anonim ***** válasza:
60%
Én tök pozitív dolognak tartom, ha egy pasi szűz :D Most kidobott a barátom, és tök el vagyok szomorodva, hogy 21 évesen már esélyem sincs korban hozzám illő szűz fiút találni :DD
2015. dec. 1. 22:35
 28/31 anonim ***** válasza:
12%

Attól függ.

Nagy kérdés, hogy képes vagy-e kideríteni, hogy az elmúlt években miért nem akadt egy se, akinek kellettél.

Ha ez megy, őszintén, mások okolása nélkül, akkor változtatsz a dolgon, és voilá! Becsajozol.

Ha azt a "taktikát" választod, hogy sírsz, mint a fürdőskur.va, mert a nők pénzéhesek, csak a jó pasikra mennek, nem kell nekik csak az alfahím, blablabla, akkor jó esetben szüzen és magányosan fogsz meghalni.

Ahogy elnézem, te az utóbbira tetted le a voksodat, mert nem melóban gályázol, hogy legyen egzisztenciád, nem a súlyokat emelgeted, hogy jól nézz ki, nem a tankönyveket bújod, hogy szellemi társ lehess egy diplomás nőnek, csak itt sírsz, mert nem kellesz a nőknek.

Szóval felesleges kotont venned, hamarabb lejár a szavatossága, mint hogy használnod kelljen.

Ebben az évtizedben nem fogsz dugni.

Aztán hosszú idő elteltével, mikor az elvált, 40-es nők, két gyerekkel felfedeznek maguknak, akkor nekik elég lesz, hogy beszállsz a rezsibe, segítesz felnevelni az átok rossz kölkeik, és nem vagy házas. Kaparni fognak érted a második-harmadik férje vadászó, kapuzárási pánikos 40-esek.

2016. jan. 25. 11:45
 29/31 anonim ***** válasza:

#28 Hogy ez milyen igaz...

#27-es Elvette már a szüzességed?

2016. jan. 25. 15:26
 30/31 anonim ***** válasza:
31%
Valószínűleg nem. Ha eddig nem kellettél egy nőnek sem, az azért lehet, mert csúnya vagy, akkor pedig ezután se fogsz nekik kelleni. Viszont ha valami csoda folytán mégis összejönnél egy nővel, mindenképpen tagadd le előtte, hogy szűz vagy!
2016. júl. 6. 08:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!