Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 25 éves koromig nem voltam nővel, nem is fogok már egynek se kelleni?
hát elpazaroltad a legjobb éveket:S lehet még nőd...de a maradék aki már csak kapuzárási pánikkal családot akar, és majd 50 évesen ránézel, és a gyerekeidre, és lehet szereted, de akkor is örökre benned lesz hogy nem élted ki ,magad és hogy milyen is lett volna az ifjú éned....
vagy ja... gazdag leszel és 50 ávesen is k*rvázol:C
17/L
Vannak tényleg olyan nők,akik az anyagiakra mennek,na de pasikat is láttam már ugyanígy! Egy ismerősöm (nő) összejött egy pasival,alig-alig dolgozgatott a krapek,azt amikor a nőegy baleset miatt lerobbant,a pasi egyszerűen odébb lépett,mert nem tudta már senki se eltartani,pedig volt 2 felnőtt gyerekük -.- Egy másik pasi meg nálunk lakott albérletbe,az is arra ment rá,hogy melyik nőtől tudna többet kiszedni,ji a hasznosabb,3 csaja volt egyszerre,lebukott,és meg is mondták ezt neki,szép kis vita volt,úgyhogy javaslom,hogy szálljunk le a nők pénzsóvárgásáról.
Válasz a kérdésedre:
Ismerek egy nőt,aki 34 éves,és még szűz.
Sajnos sokat számít a külső,de ez se igaz teljesen,mert olyan ronda nőknek/férfiaknak van boldog családi élete,hogy mindenkinek van esélye.Egyszerűen legyél ápolt,ne a legágrólszakadtabb ruháidban járj az utcán,legyél nyílt,kedves,nyitott,járj közösségekbe és ne félj az ismerkedéstől.A gép/könyvek előtt ülve tényleg nincs esélyed.Amúgy meg szerintem bőven van elég időd.Van egy 30 éves férfi ismerősöm(tudom,már elég volt az ismerőseimből XD),egyél elég ronda,nem képzett,fizikai munkás gyerek,folyton szenvedett ő is a nőtlenségtől,esetleges futókapcsolatai voltak csak,aztán most már 3 éve együtt él egy lánnyal,és remekül elvannak,nagyon boldogok,folyton posztolgatják magukat facebookra,esküvő is lesz :) :) :)
Küldj priviben képet, próbálhatok tanácsokat adni.
20/l szabolcs (megye)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!