Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 25 éves koromig nem voltam nővel, nem is fogok már egynek se kelleni?
A kérdésedre a válasz, még bőven össze jöhetsz nőkkel,lányokkal.
Legyen az bármilyen korosztály.
Mondhatnám azt is hogy minden rajtad múlik.
És ez nem azt jelenti hogy nehéz dolog vagy akármi, sőt épp ellenkezőleg. Ha rá állsz egy lányra az első vagy második vagy harmadik biztos beadja a derekát. De itt egy példa, és 26/F vagyok sosem volt még barátnőm!
Sok lánynak tetszettem össze akartak velem jönni de ők meg nekem nem jöttek be. Nem voltak csúnyák csak egyszerűen nem kötött hozzájuk semmi. És ha nem szeretek beléjük akkor nem is érdekel. Sajnos ilyen vagyok. Más dolog hogy végül egy 14 éves csajszival jöttem össze többé kevésbé titokba :)) De ugye a szív nem válogat. Az én tanácsom pedig az hogy ha valaki nagyon megtetszik menj oda hozzá add önmagad semmi gátlás légy férfi,magabiztos és nem lesz semmi gond.
Nem jelenti , hogy nem fogsz.
Azonban mivel nem jött össze könynen, abből az következtés, hogy
vagy nem foglalkoztál vele --- sose késő elkezdeni
vagy nem voltál olyan környezetben , ahol nem volt rá alakalmad--- próbálj olyan helyet keresni ahol ismerkedhetsz
vagy nem vagy elég vonzó, -- ha kövér vagy ,akkor próbálj meg leadni, az egészségadnek is hasznos, ha nem vagy vonzó, akkor például nem kergess elérhetetlen álmokat ( elszokták követni) , próbálj meg egy átlagos kedves lányt találni
- vagy komoly önbizalom hiánytól szenvedsz, ez esetben az kell mondjam, hogy ez sajnos mindig elkisér majd és mindig küzdened kell vele, de ha harcolsz vele sokkal jobb lesz a közérzeted és jobban fogod magad szeretni, és szerelem is rád talál.
"25 éves koromig nem voltam nővel" - szerintem ne ezzel kezd az ismerkedést, amúgy nincs rád írva.
Előző (?) 24 éves lánynak is, - nem kell ennek olyan nagy jelentőséget tulajdonítani, ha már oda juttok, majd fülébe súghatod. Voltám már így, valahogy nem az jutott az eszembe, hogy akkor sztornó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!